IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 19:38
Ministerstwo gospodarki zrobiło dziwne zakupy za pieniądze Unii Europejskiej. Czyżby wicepremier Waldemar Pawlak wybierał się na dłuższy urlop do puszczy? - zastanawia się Super Express. Na to wygląda, gdyż kierowany przez niego resort zamówił gadżety niezbędne do przeżycia w leśnej głuszy za - bagatela! - 350 tys. złotych.

VAT 23%
I co Panie Arkadiuszu?
Myślę, że w przypadku Ostrowca PSL może wydać 350 zł i nie pogubi Pan w Puszczy Świętokrzyskiej swoich członków?
Obserwuj wątek
    • arkadiuszbak.pl Re: PSL 09.03.11, 21:53
      Panie Janie, niestety nie czytam Super Expressu, nie wiem o czym mowa i dla kogo. Ale, jeśli mnie pan zna, a pewnie trochę tak, skoro zwraca się pan własnie do mnie - wie pan, że jestem zapiekłym przeciwnikiem rozrzutności pieniędzy z budżetu. Zapraszam na www.arkadiuszbak.pl
      A tak na marginesie, po co panu te emocje?
      Pozdrawiam
      • Gość: Też z Dublina MBA za podatnika pieniądze IP: *.ntlworld.ie 08.09.11, 14:31
        Pan marszalek tlumaczył, że przydadza sie do wykorzystywania srodków z UE ale chyba to tlumaczenie raczej z kosmosu bo kurs MBA to studia z zarzadzania przedsiebiorstwem a nie z funduszy unijnych w samorzadzie. Swoja droga trzeba miec tupet, zeby przy takich dochodach i na takim stanowisku jeszcze wyciagac reke za darowizna :((((((
    • baltow_com Re: PSL 10.09.11, 06:44
      Co do PSL,a z niego startuje Górczyński to... traci w oczach.Jarubas cytatami arabskich przysłów w stylu:"Psy szczekają...." komentując w ten sposób zarzuty o wykorzystywanie w swojej kampani reklamy programów UE nie przysporzył sobie splendoru przyjmuje retorykę konfliktu.

To zła dla niego i całej listy droga!

HOME - www.baltow.com

Blog - baltowcom.nowyekran.pl/
      • Gość: Też z Dublina Re: PSL IP: *.ntlworld.ie 17.09.11, 16:31
        Podaruj Swoim Luksus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka