Dodaj do ulubionych

Auto-lider komis

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.05.12, 23:00
Proszę o opinie o komisie wymienionym w temacie bo coś sobie u nich upatrzyłem.
z góry dzięki za szczere wpisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: KLIJENT Re: Auto-lider komis IP: *.centertel.pl 01.06.13, 21:01
      Więc tak z tego co widziałem to prawie wszystkie samochody z włoch poniszczone i wszystkie prawie malowane całe a ja nie malowane to całe do malowania dużo uszkodzonych silników tam mają i robią je i wciskają ludziom przebiegi mega duże i tyle na ten temat. A i w tym garażu z tyłu klepią to myją silniki itd. co tu się rozpisywać jak większość aut z włoch to reanimowane rujny z dużymi przebiegami i ugotowanymi silnikami.
      • Gość: Piotr M Re: Auto-lider komis IP: *.play-internet.pl 17.09.13, 20:17
        Witam
        Jak przeczytalem te brednie to smialem sie do rozpuku. Kupilem ostatnio u nich bmw, serwis do marca tego roku sprowadzony z wloch. Stan super wnetrza, zawieszenia silnika i co najlepsze przed zakupem sprawdzony w serwisie bmw w katowicach i wszystko zgadza sie z ksiazka serwisowa. Acha i kolega pozyczyl mi czujnik lakieru tylko taki profesjonalny i na calym samochodzie wyszla fabryka. Polecam z czystym sumieniem. Panowie trzymajcie tak dalej to nastepny woz tez kupie u was. Pozdrawiam
        • Gość: anty Re: Auto-lider komis IP: *.blokowe.pl 17.11.13, 16:52
          wystarczy być 3 razy w serwisie np.na wymiane żarówki i już jest w historii auta przebieg jaki chcemy :))) więc opinia o tym komisie moze byc prawdziwa.. cwaniaczków nie brakuje, zwłaszcza w handlu autami
    • Gość: Generał Re: Auto-lider komis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.18, 12:36
      Cóż.... Citroen C5 3.0kombi 174tyś przejechane: w opisie igła, po rozmowie telefonicznej malowane dwa elementy i tu niespodzianka. Auto ma niemalowane dwa elementy reszta to szpachla (w niektórych miejscach brakło skali). licznik cofnięty i to dużo. Przejechane 600km na darmo.
    • andrzej2 Re: Auto-lider komis 20.02.19, 17:07
      Ja kupiłem, po 4 miesiącach awaria i okazało się że pierdolneła uszczelka i głowica. Mechanik powiedział,, że coś już było tam kombinowane" więc sprzedali z wiedzą o awarii. Polecam dobrze sprawdzić przed zakupem
      • andrzej2 Re: Auto-lider komis 20.02.19, 17:08
        kurwa nie ten komis, tego nie znam :)
    • buleczka.s Re: Auto-lider komis 22.04.20, 09:38
      Dzień Dobry.
      Chciałabym ostrzec wszystkich potencjalnych chętnych na zakup auta używanego, przed nieuczciwym sprzedawcą z Ostrowca Świętokrzyskiego, który sprzedaje samochody pod nazwą:
      F.H.U. Dakar, ulica Kuźnia 69 - 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski. Ten Pan jest typowym oszustem i kłamcą,
      99% wystawianych przez niego aut, jest powypadkowa, pomimo, że w ogłoszeniach i zapewnieniach tego Pana
      Samochody są bezwypadkowe i idealnym stanie. Naprawy karoserii są sprytnie ukrywane, lakiery są położone na gołą blachę, stad żadne czujniki tego nie wykryją, trzeba uważnie sprawdzać połączenia, szpary i śruby.
      Po za tym poukrywane są inne wady, połamane uchwyty i zatrzaski (odpięte wtyczki elektryczne i czujniki itp.).
      Wszystko to, co ten Pan mówi to właściwie jedna wielka ściema - nie należy tego słuchać!!.
      Samochody ten Pan nie kupuje od Niemców! Tylko normalnie z komisów, należy zweryfikować koniecznie VIN!!
      Ogólnie szczerze odradzam - Omijajcie tego pseudo handlarza szerokim łukiem!!
      Każdy jego samochód to potencjalna mina!!! Pozdrawiam Bułeczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka