Dodaj do ulubionych

Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie Forum Sk

24.09.04, 19:50
Pytanie do Patrona isoxazolidine. Po ilu dobach nieczynności forum, zamknie
Pan Forum Skarżysko ?
Pytam, by nie przegapić dnia ostatniego i kliknąć choć dwu słowa pytajne,
byle Forum nie padło.
Pozdrówka dla piszących mało, dla nie piszących, i duże dla Patrona.
Sensei4.
Obserwuj wątek
    • hanka9 Re: Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie For 25.09.04, 07:07
      Wszystko, tylko nie to!
      Poprawie sie i zaczne pisac - obiecuje!
      tymczasem pozdrawiam H.
    • isoxazolidine Re: Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie For 25.09.04, 13:29
      technicznie nie jestem w stanie zamknac forum. jestem tylko moderatorem.

podobnie jak podpisana nizej forumowiczka obiecuje szczerą poprawe i większą
      aktywnośc :)

łączę pozdrovky
      isotox

• edyta881 Re: Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie For 25.09.04, 18:28
      hi, hi, hi!
      • sensei4 Re: Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie For 25.09.04, 19:02
        No to po hi, hi,hi, mam miesiąc czasu. Gdyby nie to hi hi, to pewnie nawet dwa.
        Ot,chichot Europejki.
        Nie ma się co martwić mamy sporo czasu do zamknięcia kramiku.
        sensei4.
        • isoxazolidine Re: Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie For 25.09.04, 19:19
          kto tu mówi o zamykaniu kramiku?
          luzik stary, pełny luzik .... ;-)
          • sensei4 Re: Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie For 25.09.04, 19:28
            Witam !!
            Pewnie że luzik, i to pełny. Ja tam nie martwię się o Forum. Zawsze coś
            ciekawskiego się przeczyta, nawet może napisze.
            Zaś co do postu wyżej, toć to była "żaluzja". Nie poniał ?
            Pozdrówka !!
            PS. Rzeczywiście jestem stary. Skąd to wiesz ?? :))
            • hanka9 Re: Po ilu dobach nieczynności Patron zamknie For 25.09.04, 22:16
              Proszę - wróćmy do normalnej, ludzkiej rozmowy; bez złośliwości, pogardy i
              chęci dołożenia, wykazania się itp.
              Ja od kilku dni opiekuję się moją małą Zuzką, która za 3 m-ce skończy 3 latka.
              Mówię Wam ile w takiej małej lokatej główce jest ciekawych obserwacji życia!
              A ile trzeba się nagłówkować aby znaleźć sensowne odpowiedzi na pytania
              (seryjne!): a po cio?
              Serdecznie pozdrawiam Hanka
              • stanislaw.sidor Re: Czy grupa "6+1" kończy się? 26.09.04, 00:38
                Edytko, Pani chichot przez samo "h" jest niepoprawny zarówno ortograficznie jak
                i moralnie. Wątpliwa to satysfakcja, że zanika coś pozytywnego, w tym przypadku
                dialog między normalnymi ludźmi.
                Nie rozumiem postawy moderatora. Moralizuje, ocenia... tylko patrzeć jak
                zacznie tumanić, przestraszać.
                Ton Wiesława jakiś wisielczy, jakby się żegnał ze światem. Wiesławie, z tego co
                się zorientowałem, nie jest Pan żadnym starcem. No, powiedzmy nie pierwszej
                młodości. Rzeczywiście, choróbska bardziej nękają niż ongiś w młodości, ale to
                nie jest żaden powód do smutactwa.
                Hanka jak zwykle przyjazna i pełna dobrych chęci, ale z Niej też zdaje się
                powietrze uchodzić.
                Foksal obrażony, a ja - odrzucony.
                Cóż, chciałaby dusza do raju...
                Pozdrawiam wszystkich tak zwyczajnie, po ludzku.
                St.S.
                PS. Ech, gdyby tak Foksal dał mi spokój! Przecież każdy ma lewą nogę...
                • foxal Re: Czy grupa "6+1" kończy się? 26.09.04, 03:45
                  stanislaw.sidor napisał:

> Foksal obrażony, a ja - odrzucony.
                  > Cóż, chciałaby dusza do raju...
                  > Pozdrawiam wszystkich tak zwyczajnie, po ludzku.
                  > St.S.
                  > PS. Ech, gdyby tak Foksal dał mi spokój! Przecież każdy ma lewą nogę...

Szanowny Panie St.S,

Juz od najmlodszych lat doceniajac swoja wartosc, nidgy nie bawilem sie z tymi,
                  ktorzy sypia piaskiem w oczy, udajac, ze nie wiedza co robia a potem wolaja
                  mamusie na pomoc.

Mnie Pan zbesztal za "incognito" a Lewa Noge Pan nosisz przy .... i udajesz, ze
                  nie wiesz Pan co piszesz. Od starych ropuch tez Pan tu "nam" nawymyslal w
                  momemcie, gdzie nie zachodzila taka potrzeba - mozna bylo sie bez tego obejsc.
                  Latwo jest sie paniczyc ponizajac innych - zwlaszca jak sie pisze pod roznymi
                  nickami.

Tu nie chodzi o obraze tylko, jak sie zle potraktowalo kogos, kto tak naprawde
                  nie zagraza Panu nigdzie, nawet tu na forum, to nalezy uderzyc sie w piersi i
                  powiedziec zwykle "przepraszam" na co tak malo Polakow w Polsce jest stac - to
                  taka cecha Narodowa tkwic w bledzie i udawac, ze jest sie ponad.

W stosunku do mnie uzyl Pan takiego zwrotu, ze ja sie sam musialem rumienic za
                  Pana, ale wedle stawu grobla.

Hanke mieliscie - zwlaszcza Pan - obstawiac, popierac i w ogole, a w
                  konsekwencji wyszlo na to, ze moje przewidywania spelniaja sie co do joty, bo
                  gosci sie nie kopie, zwlaszca takich, ktorzy potrafia sie zachowac i napisac
                  pare slow po polsku.

Tak na marginesie to w praktyce okazuje sie, ze bez SK Forum tez mozna sie
                  obejsc, ale nie wsyzscy to rozumieja - a szkoda.

• hanka9 Re: Czy grupa "6+1" kończy się? 26.09.04, 08:49
                    Widzicie Panowie jak to jest - niby można sie obejsc bez SK-a ale jednak
                    tesknie sie tu zaglada! Może po to wlasnie aby, po dlugich okresach ciszy,
                    znalezc w koncu slad trwania. To forum jest dla tych co albo sympatyzuja z
                    miastem, albo z ludzmi ktorzy tu pisza. Jesli ani jedno ani drugie to
                    rzeczywiscie mozna sie bez niego (tego forum) obejsc.
                    Ja nie moge. Kazdy ranek zaczynam od sprawdzania: a moze ktos sie dopisał ?
                    A teraz proponuje:
                    - Foksal przestan - jeśli wolno prosic - sie obrazac i rozliczac,
                    - Sensei pisz częściej,
                    - Panie Stanisławie, proszę przejsc do porządku dziennego nad zaszłością,
                    Razem pozdrowmy Pana Opiekuna i razem poszukajmy Jarka i Józefa Agnostyka bo Ed
                    to juz chyba stracony.
                    Serdecznie wszystkich najuprzejmie jak umiem pozdrawiam - Hanka
                    • isoxazolidine forum S-K - 'reaktywacja' ;-)) 27.09.04, 10:24
                      fiu fiu .... kto by sie spodziewal ....
                      sadzac po natezeniu wpisow w ostatnich dniach ten watek ma szanse stac sie
                      jednym z popularniejszych na forum ;-)
                    • isoxazolidine :) 27.09.04, 10:26
                      hanka9 napisała:

> Razem pozdrowmy Pana Opiekuna (...)

jakiego tam Pana - zwykły isotox jestem ;-))
                      pozdrawiam również :)
                • edyta881 Re: Czy grupa "6+1" kończy się? 27.09.04, 23:55
                  Panie Stanisławie, chcę przeprosić za to moje "hi,hi", ale to była jak zwykle
                  taka mała prowokacja z mojej strony. Nie mam satysfakcji z tego, że nikt tu nie
                  chce pisać... . Nie twierdzę też, że to forum jest beznadziejne, i że nie warto
                  tu pisać, ale wydaje mi się, że jest troszkę za poważne... . Dialog? owszem!
                  Tyle tylko, że wielokrotnie można było tu spotkać przejawy
                  nieuzasadnionego "ataku" ze strony Pani Hani, czy też Pana Foxala.
                  Myślę, że na forum mogą pisywać ludzie mniej inteligentni, czy mniej
                  doświadczeni, ale nie trzeba ich za wszystko co napiszą krytykować i tym samym
                  zniechęcać.
                  Jeszcze raz przepraszam za chyba niezbyt udany żarcik.
                  Pozdrawiam,
                  Edyta
                  • hanka9 S-ko trwa! 28.09.04, 07:53
                    Dziekujemy Opiekunowi za pochwałę :-))
                    Szkoda, że Go nie było jak tak ładnie pisaliśmy w wątku "ocalić od zapomnienia"
                    który przepadł niestety. Wspomnienia foxala o dr Lewandowskim, który uratował
                    mu odmrożoną rękę... i inne. To właśnie takie rzeczy warto pisać... i o
                    otwieraniu kolejnych punktów też warto...
                    No nie, Panowie, czy ja na kogoś napadam?!
                    Pozdrawiam serdecznie Hanka :-)))
                    • hanka9 Re: S-ko trwa i trwa! 29.09.04, 14:11
                      Hej, przyczajki - piszcie coś!
                      • isoxazolidine Re: S-ko trwa i trwa! 04.10.04, 13:06
                        'coś' ;-))))))))))))))))

• hanka9 Re: S-ko trwa i trwa! 05.10.04, 10:16
                          ... no może tymczasem to my trwamy... w gotowości do pisania. Jak najdzie
                          wena, jak wydarzy się coś bulwersującego, jak trzeba będzie komuś....
                          Ja tylko tak...
                          h9
                          • isoxazolidine Re: S-ko trwa i trwa! 05.10.04, 12:55
                            tak jest. gotowośc bojową trzeba utrzymywać na wypadek ataku biladena tudzież
                            innego wąglika ;-))
                • edyta881 Re: Czy grupa "6+1" kończy się? 05.10.04, 22:32
                  Ja się wytłumaczyłam, ale cieszy mnie to, że pomimo "nieuznanych przez
                  Forumowiczów wypowiedzi" przyciągam innych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka