morfinka_12 17.03.05, 12:06 PODOBNIE JAK JA MORFINKA. nie mylić się więcej. Baba to baba a chłop to chłop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raskarba Niewątpliwie mężczyzną jestem, zawsze byłem oraz 17.03.05, 15:05 będę. Mam nawet brodę, a na dodatek żonę i dwójkę pacholąt. Takie słowa, jak poeta, kierowca, geodeta też mogą być mylące, ale przecież odnoszą się do osób rodzaju męskiego. Wiem coś o tym. Jestem również nauczycielem polskiego. Pozdrawiam niedowiarków oraz tych, którzy nie widzieli, a uwierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
halevi Re: Niewątpliwie mężczyzną jestem, zawsze byłem o 18.03.05, 11:36 Nigdy nie miałem co do tego wątpliwości. Wystarczy po prostu uważnie czytać co drugi człowiek ma do powiedzenia. W polskim języku dość prosto rozpoznać płeć mówiącego/piszącego (jeśli o czywiście mówi/pisze w 1 os.) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re: mała reakcja na to że facet z Ciebie 18.03.05, 16:29 A spodziewałeś się większej ? Widocznie ten wątek (i całe szczęście) dla nikogo nie wydaje się zanadto pasjonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: OGŁOSZENIE -RASKARBA TO FACET 18.03.05, 11:59 Ja sie kidys walnąłem co do Ciebie , Morfina nie? Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba W razie wątpliwości 21.03.05, 15:08 należy: odpowiadając na wpis danej osoby kliknąć "odpowiedz cytując", a wtedy pojawią się na początku naszego wpisu cytowane słowa danej osoby, poprzedzone wstępem "taki/-a, a taki/-a napisał/-a". I zagadka rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: OGŁOSZENIE -RASKARBA TO FACET 23.03.05, 09:48 No widzisz Raskarba - zawsze czegoś nowego się można dowiedzieć. INTERYNET to skarb. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś