andzia_s 28.09.05, 14:39 Poszukuje firmy Windykacyjnej w Ostrowcu, ktoś coś wie? Będę wdzięczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia_s Re: borys i sasza prowadzą windykację 29.09.05, 10:41 A może jakiś kontakt, adres itd... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 na bazarze trzeba zapytać, u ruskich 29.09.05, 10:48 oczywiście cały ten post to żart - nie znam żadnej firmy windykacyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: na bazarze trzeba zapytać, u ruskich 29.09.05, 12:59 podobno Borys z Saszą zgubili pałkę i firma zbankrutowała :) ja tez nie znam firmy w Ostrowcu, chyba nie ma, ale jest w Kielcach pewnie niejedna filia jeśli jest to duża kwota wierzytelności to się opłaca, ale jeśli mała to szkoda zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: na bazarze trzeba zapytać, u ruskich 30.09.05, 07:34 kontrowersyjne i bezpośrednie pytanie: czy rozmawiamy o windykacji legalnej (sąd, komornik, itd.) czy o windykacji nielegalnej (wpier...dol i zabranie samochodu)? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: na bazarze trzeba zapytać, u ruskich 30.09.05, 09:17 oprócz tej co wymienileś sa jeszcze firmy zajmujące się windykacją Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_s Re: na bazarze trzeba zapytać, u ruskich 30.09.05, 11:17 Chodzi mi o firmę legalną, zajmującą się zadłużeniem klientów Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: na bazarze trzeba zapytać, u ruskich 30.09.05, 14:55 Ja jestem prawnikiem, jak chcesz to Ci pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś