Gość: Edward IP: 195.136.49.* 05.08.04, 18:16 Snobizm i głupota ludzka nie zna granic, a szczególnie u nowoucywilizowanych Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv UKARAĆ TĘ KROWĘ, WŁAŚCICIELKĘ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:44 Sprawa idzie do Sądu Grodzkiego,i mam nadzieję, że przyłożą odpowiednią karę. Chłopa se krowo weź do chałupy a nie pytona, który może osiągnąć 10 metrów i pół tony wagi! Co za puste babsko!!! Może blondynka?.. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: UKARAĆ TĘ KROWĘ, WŁAŚCICIELKĘ!!!! 05.08.04, 21:32 chlop nie osiagnie 10m a i srednica tez nie ta. Madra baba ! szatynka, z pewnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Re: UKARAĆ TĘ KROWĘ, WŁAŚCICIELKĘ!!!! IP: *.ab.hsia.telus.net 06.08.04, 02:04 A dlaczego mieliby przylozyc kare? Rejestracja jest obowiazkowa ale wlascicielka (kobieta, a nie krowa) ma czas do 2go listopada. W artykule tez jest wyraznie napisane, ze pytony tygrysie rosna do ponad 5 m (nie 10). na stronie aherp.com/is/serpentes/pmolurus_e.htm mozesz dowiedziec sie wiecej (dlugosc doroslych osobnikow do 5-6 m, waga do 160 kg). W dodatku waz nikomu nic nie zrobil (nawet ujadajacemu pieskowi, ktory przypuszczalnie jest wiekszym uprzykrzeniem dla sasiadow z bloku niz cichutki waz). Ty Nerv jestes cos za nerwowy albo sie za duzo filmow z Hollywood naogladales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffffffffffffffffff ty glupi ciulu IP: *.client.comcast.net 06.08.04, 02:16 wpieprzyc glupij rurze 10 tys mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Re: ty glupi ciulu IP: *.ab.hsia.telus.net 06.08.04, 20:55 Glupi to ty jestes fffffff, czy jak sie tam wabisz. Na zbyt duzo sie nie wysililes a juz na pewno na nic konstruktywnego. No ale jak nie ma sie nic do powiedzenia do zawsze mozna przeklnac, moze kogos obrazic w prymitywny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqr Re: UKARAĆ TĘ KROWĘ, WŁAŚCICIELKĘ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 08:00 A dlaczego mieliby przylozyc kare? Bo u nas jebusie musi najpierw ktoś zginąć lub co najmniej trafić do szpitala w agonalnym stanie, żeby niektórzy, jak np. ty, czy ta krowa, zaczęli korzystać z (pewnie nielicznych) szarych komórek. Jak brak inteligencji, to trzeba nauczyć rozsądnych zachowań metodą kar. Pawłowowi udało się z psami, to może nam uda się z krową. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Fajna historia 06.08.04, 09:19 :) tak mnie rozbawil ten tekst, a wlasciiwe rozbawila mnie moja wyobraznia, bo tak sobie pomyslalem jaka tez mine musial miec wlasciciel tego pieska jak zobaczyl na balkonie pytona. i dalej sobie myslac to nawet mu troche zazdroszcze bo takie przezycie to na kilka lat najlepsza rodzinna opowiesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fajna historia IP: 212.160.231.* 06.08.04, 10:06 Rzeczywiście fajna historia, dzięki pytonowi coś się w końcu wydarzyło w tym smutnym mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Fajna historia 06.08.04, 10:11 Gość portalu: Aga napisał(a): > Rzeczywiście fajna historia, dzięki pytonowi coś się w końcu wydarzyło w tym > smutnym mieście :) * ostanio - no w niedziele - podczas spaceru na JB zauwazylem faceta ktory sobie spacerowal po tychze JB z pytonem na ramieniu. mozna bylo podejsc poglaskac i strzelic sobie fotke za jedyne chyba 7 PLN - moze w takim razie pytony ozywia nasze miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus niespodzianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:34 tak czytam te wasze opinie i mam mieszane uczucia do tego co mi sie wczoraj przytrafilo.fakt ze nikomu ten waz krzywdy nie zrobil,ale z drugiej strony nie chcialbym sie obudzic z wezem w lozku ;) nie boje sie wezy (tych niejadowitych),ale emocje zawsze na poczatku sa spotegowane zaskoczeniem.moj pies ma 9 miesiecy,ale nie wiele jeszcze w zyciu widzial i tez byl zaskoczony- zebyscie widzieli jego mine.od razu bylo widac ze cos nie gra na balkonie.mam tez nadzieje ze nigdy nie obudze sie np. z tarantula na twarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: niespodzianka 06.08.04, 12:44 Gość portalu: markus napisał(a): > tak czytam te wasze opinie i mam mieszane uczucia do tego co mi sie wczoraj > przytrafilo. * Markus, no ale chyba juz przez cale zycie bedziesz to wspominal jak to w blokowisku natknales sie na pytona...przyznasz ze trzeba miec 'farta' aby cos takiego sie wydarzylo akurat na Twoim balkonie...no i oczywiscie bardzo dobrze ze sie nikomu nic nie stalo... fakt ze nikomu ten waz krzywdy nie zrobil,ale z drugiej strony nie > chcialbym sie obudzic z wezem w lozku ;) nie boje sie wezy (tych > niejadowitych),ale emocje zawsze na poczatku sa spotegowane zaskoczeniem.moj > pies ma 9 miesiecy,ale nie wiele jeszcze w zyciu widzial i tez byl zaskoczony- > zebyscie widzieli jego mine.od razu bylo widac ze cos nie gra na balkonie.mam > tez nadzieje ze nigdy nie obudze sie np. z tarantula na twarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: sezon ogórkowy 06.08.04, 12:57 Absztyf, dobrze ze nie strzelali do tego pytaona jak swego czasu kiedys w W-wie do tygrysa, wtedy by sie skonczyl sezon ogorkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Re: UKARAĆ TĘ KROWĘ, WŁAŚCICIELKĘ!!!! IP: *.ab.hsia.telus.net 06.08.04, 20:51 qqr, przykro, ze musisz przeklinac od " jebusow" zeby sie wyslowic. Inteligencja wyraznie sam nie grzeszysz i to Tobie brakuje szarych komorek - na poszerzenie slownictwa. Moze by i tak Ciebie poduczyc przy zastosowaniu kar, pewnie w szkole i w domu ich zabraklo. Ciekawe ile osob zginelo w Polsce od uduszenia przez weza? Przypuszczam, ze niewiele, i w 100% wlasciciele, ktorzy sie nimi nie umieja zajmowac. Jeszcze nigdy zaden waz mnie nie ugryzl, ani nawet nie poddusil, a pies owszem (ugryzl ma sie znaczyc)! A jak ci tak zalezy na wlepianiu kar to czemu nie wlascicielom psow ktore Szczecin obsraly dokladnie? Zygac sie chce chodzac po parkach, skwerach, nawet chodnikach. Albo pijakom ktorzy szczaja i sraja po bramach? Ale najlepiej naskoczyc na kogos, kto sie zbyt rozni od naszej wyjatkowo niskiej normy spolecznej. A moze, qqr, sie po prostu boisz wezy? No powiedz prawde, nie ma co sie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxoxox Re: UKARAĆ TĘ KROWĘ, WŁAŚCICIELKĘ!!!! IP: *.proxy.aol.com 07.08.04, 06:04 No....niech sobie waz zwisa z balkonu ,a co tam....Czlowieku, tu nawet nie chodzi o to , ze ta kobieta miala weza, tylko o to, ze znalazl sie tam gdzie nie powinien.Naprawde uwazasz, ze nic sie nie wydarzylo? Nie pochwalam pijaczkow,"obrobionych" trawnikow, itd... ale uwazam, ze takie cos tez nie powinno miec miejsca.Dla bezpieczenstwa ludzi.Twojego zreszta tez. Co bedzie nastepne? Tygrys biegajacy po parku Zeromskiego?Obys go nie spotkal. Odpowiedz Link Zgłoś