morfinka_12 11.10.05, 14:07 ciężki remis stawiam. Przy odrobinie szczęścia jednobramkowe zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazilion Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 14:13 Raczej 1:2. Jestem realista. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 14:44 ja tam wierzę w zwycięstwo na poziomie 2:3... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 14:47 jakby nie było, co by nie było i tak MŚ NIEMCY!!!:)))Skopiemy dupsko niemcom (może mecz w listopadzie będzie, a przypomne kto nie wie, że Niemcy-czy też dawne RFN- jest drużyną niepokonaną nigdy przez Polaków), więc trzeba nadrobić zaległości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 14:58 Odpowiadając na pytanie zwazywszy że w Anglii nie zagra Cole, Gerrard, Beckham,Cambell a w naszej Szymkowiak, Żurawski(prawdopodobnie) stawiam na remis lub wygraną naszych skromnie -1 bramką, lub remis ze wskazaniem na naszych:)Nie ma co ukrywać, mamy zgrany team, jeszcze troche zgrania i ta reprezentacja będzie silna:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 15:28 ja mam takie dziwne przeczucie, że nam skopią t...k (oby się nie sprawdziło) ale ok, niech będzie remis Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 15:44 To będzie mecz o pietruszke, ale też o prestiź i może lepsze rozstawienie w koszykach przed losowaniem(narazie Polska prawodpodobnie będzie w 2 koszyku podobnie jak Anglia, Szwecja, Serbia, Ukraina) Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 15:47 stawiam 1:2 Polska mistrzem świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 11.10.05, 19:37 Remis, ale nie bezbramkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 I połowa 1:1 z przebiegu meczu tak nie winno być 12.10.05, 21:31 nasi nie grają NIC. mam nadzieję że druga połowa będzie choć minimalnie lepsza. w wykonaniu naszych FRANEK łowca bramek Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słaba, na 12.10.05, 22:34 nawet zła. pozytywny aspekt to FRANEK. szoda że rasiak grał cały mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 01:15 Nawet udalo mi sie przewidziec wynik. A szkoda, wolalbym, abysmy wygrali... Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 08:38 Rasiak , a sprawa Polska...hehe zaczyna być to tematem nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 08:47 Ko Uek- to po Koreańsku Rasiak... dzizus..co ten gość wyprawiał, komu on podawał??Najlepsi - Boruc, Kosowski, Frankowski, Baszczyński, Bąk. Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 08:50 najlepszy był nasz bramkarz, choc nie wiem jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 08:52 BORUC -bramkarz Celticu Glasgow, wcześniej Legia:) Pytanie- czy tylko ja interesuje sie tu piłką nożną?:) Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 10:15 nie nie tylko, dochodzę do siebie (głowa boli) po meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 ja podobnie z kolegą oglądałem i padł remis 7:7 13.10.05, 14:21 samopoczucie dziś fatalne mam Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 08:50 Człowiek z drewnianymi nogami...Rasiak. Czy widział ktoś jakie ksywki na niego mają ludzie?:)) Ko Uek, Boazerio, Kornalinio, Rasialdo,Drevnienko,Greg The Wood:)) Drevnopoulos:) różne różniaste- przedstawiciele różnych krajów:D Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: i co 2:1 szkoda, ustawienie zespołu, gra słab 13.10.05, 10:09 a to ksywki Rasiaka... Rasialdo 2. Drewnialdo 3. Gregor van der Drwal 4. Stumilowy Las 5. Rasiakopulos 6. Pinokio 7. Gregson Drevniantes de Ekscremento 8. Drewnolainen 9. Drevninho 10. Kazuyoshi Drewnaki 11. Ko-Uek 12. Grigoriy Drewnonodze 13. Drewnienko 14. Drewnientes 15. Boazerio 16. Drewnoglu 17. Drewnopulos 18. Gregory Woodgate 19. de la Kłoda 20. Rasialdo (skrót od Rasialdo de Souza Drevinho) 21. Grzesiu Nożyconogi (po meczu z Białorusią) 22. ZesRAuSIAK 23. W dechę Chłop 24. Drewniak 25. Drew Barrymore 26. Grigoriy Dżeppettowicz Rasiak 27. Drevinho da Sosna 28. Świerczewski 29. 007 agent Rasiak. Przeagent James Rasiak 30. Gregory Woodenlegs 31. Syn Dżepetta i Osikowego Lasu 32. Greg McDrzewiec 33. Lord of the Trees 34. Rasialdinho da Lima Gonzales el Blanco 35. Drevnov 36. Greg von Sęk 37. Gregory Woodpecker 38. Chłop jak Dąb 39. Kołekadze 40. Władca Lasu 41. Duży Pniak 42. Grzegorz Sabotka 43. Woodenboy 44. Drevned 45. Sękacz 46. Korzonek Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Minuta ciszy dla trenera Janasa. 13.10.05, 13:44 Pretensje do Rasiaka są uzasadnione, ale to przede wszystkim trener odpowiada za zaniechanie zmiany ewidentnie słabego w tym meczu zawodnika. Kilka razy janasa ratowali Frankowski i Smolarek (wchodzący jako jokery), ale tym razem się nie udało. I co, panie Janas, jakby Franek bramki nie strzelił, to jakby to wyglądało? Brawa dla Kosowskiego - chłopak z Ostrowca kilka razy błysnął, no i zaliczył asystę. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Minuta ciszy dla trenera Janasa. 13.10.05, 14:00 Ale po kiego wuja wafla zdejmował Smolarka???a nie Rasiaka? Smolarek mógłby przejść do przodu- do ataku. Kurcze, czemu Janas tak uwielbia to drewno???? Totenhham nie kupił Rasiaka do ataku, on kupił drewno do opału. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Minuta ciszy dla trenera Janasa. 13.10.05, 14:18 Nie wiem co jeszcze musiałoby się wydarzyć, żeby Janas przestał wstawiać Rasiaka do reprezentacji... Może by mu tak odebrać obywatelstwo??? Każde zagranie do niego koczyło sie stratą, aż żal było patrzeć jak się męczy. A męczył się 90 minut... Za to Kosowski na plus - bardzo ładna asysta przy bramce Franka. Szkoda tylko, że nadal nie potrafi przyjąć piłki tak, żeby mu nie odskoczyła na 2 metry... Dwa największe błędy Janasa według mnie to: 1. Rasiak na boisku (chociaż miał jeszcze szansę to naprawić i zdjąć jego zamiast aktywnego i kreatywnego Smolarka) 2. Zdjęcie w 79 minucie Sobolewskiego (chwilę później straciliśmy 2 bramkę, a pomimo żółtej kartki mógł dograć jednak do końca) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 drewnialdo i żewłakow są w stajni Lubańskiego 13.10.05, 14:26 dlatego grali w tym meczu, dlatego też grali cały mecz. jeden stał a drugi wykopywał piłkę w trybuny co chwila Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 14.10.05, 20:01 Nie interesuję się nogą, ale z Waszych postów wynika, że mamy w kadrze jakiegoś mistrza - imć Rasiaka. Aż sobie obejrzę najbliższy mecz naszej cudownej reprezentacji i oblukam tego pana. A tak na marginesie to dla mnie nie nowość, że wtopiliśmy. Jak prawie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Typy na mecz POLSKA - ANGLIA 16.10.05, 13:45 słyszałam jeszcze jedno określenie Rasiaka: 12. zawodnik Anglików, "człowiek, który zatrzymał Polskę" Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good krótka acz barwna relacja 20.10.05, 22:50 I wyległo rycerstwo nasze w szranki stawać ku uciesze gawiedzi liczniena bitwę przybyłej, barwnej a nieokrzesanej i rumorstraszliwy czyniącej. Początek źle wróżyć hufcom naszym zaczął gdyżSasy nawałą wojsk całych ataki straszliwe czynić poczęły... A prymmiędzy owymi wiódł rycerz młody acz brzydki ...sir Rooney samymobliczem swoim świetną część wojsk naszych porażający...- Na psa urok ....tfu.....zażarte Sasy - rzekł pan Bąk obronąkierujący pot z czoła ocierając - Ciężko podołać ...bo natarcianijakiego wyprowadzić nie idzie......a straszna rzecz stała się natenczas bo pan Żurawski kontuzyjęotrzymał i pole opuścić musiał . Wietrząc szansę takową Sasy szybkąkontrę prowadząc obronę naszą złamawszy pierwsze trafienie zyskali...- Nie może to być! - zakrzyknął pan Frankowski do swoich, atakiempięknym co śmiałym wrogie formacyje rozbiwszy stan bitwywyrównując...Po przerwie która nastała dla rannych opatrzenia, dziwy jakoweś i urokiczynić się poczęły..- Rasiaku.... Rasiaku....powiadam ci .....podawaj do białych...dobiałych...- Eeee ....które to nasze? Mgła przesłania mnie ślepia - zatrwożył siępan Rasiak od Kogutów bezradnie w polu stając.....a Sasy nacisku zwolnić nie myślały i w dziewięć minut przed końcembataliji owej zwycięską bramkę strzelając... Radością wielką ogarnionhetman wrogów naszech po ichniemu Kołczem zwany sir Sven Goran odTelefonów cieszyć się począł ...bo to i sakwę i głowę na karkuzachował....a Szpaki jeszcze późno w noc dziwnie kwiliły..... Odpowiedz Link Zgłoś