lachien 21.11.05, 21:53 Chciałbym przeprosić wszystkich za wulgary w innym wątku, ale cholera nie lubię takich głupich zaczepek. Wolę jak mi się w twarz to powie, a nie na odległość. Ale cóż, nie każdy kudźwa odważny - nie Lotus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia_s Re: Przeprosiny 22.11.05, 09:42 Wyluzuj, nie denerwuj sie, bo Ci puls skoczy, a wulgaryzmow juz nie uzywaj tak czesto, bo Cie znajde na tym Brodnie i zjem Ci kopiec kreta. Zamiast wulgaryzmow, mozna inaczej wyrazic swoje emocje np. zamiast kut.s to np. penis. Prawda, ze ładniej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
halevi Re: Przeprosiny 22.11.05, 12:31 Czy ja wiem? Kutas brzmi bardziej staropolsko. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Przeprosiny 22.11.05, 15:09 A takze bardziej kulturalnie, bo literacko (vide: "Pan Tadeusz", wiadomo ze Mickiewicza);) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Symetria ? 22.11.05, 15:10 A co do tego wszystkiego ma moja symetria ? Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Symetria ? 22.11.05, 15:15 no : raz kulturalnie raz mniej - czysta symetria Odpowiedz Link Zgłoś