06.02.06, 14:26
Znowu mam katar czy macie jakies sprawdzone sposoby domowe?sad(
Obserwuj wątek
    • dawida25 Re: katar:((( 06.02.06, 16:33
      polecam spray do nosa z wody morskiej jest przeznaczony dla wszystkich
      a tak to herbatka z lipy bo oby nie, ale może przeziębienie się szykować
      • maarta23 Re: katar:((( 06.02.06, 16:50
        tak zrobie...boje sie ze ten mój katar i to kichanie moze zaszkodzic dzieckusad((
        • dawida25 Re: katar:((( 06.02.06, 20:07
          marta mnie trzymało przez dwa tygodnie, pierwsze zapalenie gardła potem katar i
          cholerny kaszel, już myślalam, że będę płakać za każdym razem jak kaszlałam.
          Ale dzięki Bogu mi przesżło choc musiałam iść do lekarza i postraszył mnie
          nawet antybiotykami jeśli by mi nie miało przejść. Będzie dobrze
    • pinik Re: katar:((( 06.02.06, 21:16
      No ja dwa tygodnie temu mialam ten sam problem. Juz bylo lepiej, a dzis znow
      tragedia...

Spray z jakimis tam solami czy wodami morskimi mozna brac, tylko w moim
      przypadku on jakos wogole nie dziala.
      • maarta23 Re: katar:((( 07.02.06, 08:57
        Byłam wczoraj u lekarza i kazał mi brac echinace ratiofarm...słyszałyscie cos o
        tym ?

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20725;127/st/20060521/k/3475/preg.png
        Pozdrawiamsmile)
        • dawida25 Re: katar:((( 07.02.06, 12:40
          Tak, ja właśnie brałam echinaceę (czy coś takiego smile) Lekarz kazał mi brać trzy
          razy po dwie tabletki ale ja brałam tylko dwa razy po dwie smile
          • guciom Re: katar:((( 07.02.06, 14:04
            dziewczyny z tego co wiem od mojego lekarza to echinacea w ciazy jest
            niewskazana,
            pozdrawiam,
            Magda
          • guciom Re: katar:((( 07.02.06, 14:06
            dawida25!!!!!!!!!!!!!

otworz poprosze moj i swoj sowaczek idziemy łep w łep u mnie jest dzisiaj 27
            tydz i 2 dni a u ciebie 27 tydz i 2 dni, na kiedy masz termin bo ja na 07.05?
            pozdrawiam serdecznie,
            Magda
            • dawida25 Re: katar:((( 07.02.06, 14:15
              no wg OM na 7.05 smile) a wg USG na 28.04 aleś mnie nastraszyła z tą echinaceą.
              Ale gin powiedział że to III trymestr, więc lepiej żebym to brała niż
              antybiotyki, które omal nie brałam uncertain
              • maarta23 Re: katar:((( 07.02.06, 14:50
                teraz to i mnie nastraszyłysciesmile)
                juz sama nie wiem czy brac czy nie...
                • pinik Re: katar:((( 07.02.06, 15:01
                  Ja sie tez od wczoraj znow mecze. Wogole nie moge oddychac. Wieczorem (na noc)
                  biore krople Olynth dla dzieci, ktore w sekundy uwalniaja nos.

A w dzien stosuje te z jakas tam sola chyba morska, ktore mi wogole nie
                  pomagaja sad(
                  • maarta23 Re: katar:((( 07.02.06, 15:14
                    Olynth dla dzieci mówisz... musze je w takim razie wypróbowac bo juz tez nic
                    na mnie nie działa..sad(
                    • guciom Re: katar:((( 07.02.06, 16:09
                      krople do nosa SULFARINOL ale bierzcie max 3 dni pomagaja super, pijcie mleko
                      ze smalcem na gardlo i kaszel, nie jwst takie zle jak brzmi ale ulga super a i -
                      to przepis mojej poloznej - mowi ze raz dziecko sie nie upije a wiec - piwko
                      grzejemy dodajemy kogel mogel utarte zoltko z cukrem waniliowym pijemy i do
                      lozeczka wieczorem, wiem co mowie mi pomoglo 3 tyg temu, na podusie wylejcie
                      pare kropelek amolu albo olbasu, rano poczujecie sie duzo lepiej,
                      zycze zdrowka,
                      Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka