Dodaj do ulubionych

Premier złamał ręke

29.01.07, 12:28
Dzisiaj premier wychodzi ze szpitala i po południu będzie pełnił swoje
obowiązki - powiedział w "Sygnałach Dnia" wicepremier Ludwik Dorn.
Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę - poinformował w niedzielę
wieczorem rzecznik prasowy rządu Jan Dziedziczak. Jak powiedział, do
zdarzenia doszło w niedzielę w godzinach popołudniowych.

Rzecznik poinformował, że premier poślizgnął się w drodze na mszę św. w
kaplicy Pałacu Prezydenckiego.REKLAMA Czytaj dalej

"Złamana ręka została opatrzona, zabieg trwał kilkadziesiąt minut i zakończył
się pomyślnie" - powiedział Dziedziczak.

Zapowiedział, że "w tym tygodniu premier będzie realizować większość
wcześniej zaplanowanych zajęć".

Jak ja miałem złamanie z przesunięciem to mnie nie chcieli w Krasnalu przyjąć
i jeszcze ochrzan od pani z recepcji dostałem, że symuluje, bo nie chciałem
iść do szkoły...a później sama dostała mega ochrzan od lekarza:)
Obserwuj wątek
    • le_club_de_marc_dorcel Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 12:30
      Ułaaaa, dobrze że to nie prawa była
      • ewam_1977 Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 12:43
        a ja nie mogę sobie nic złamać :/ choć dziś rano nie wiele brakowało normalnie
        taniec na lodzie i skoki przez kałuże :-(
        • Gość: Wojtek_68 nie wytrzymał równowagi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:46
          dla wzmocnienia prawicy złamał lewą? ;D
    • Gość: d81 Re: Premier złamał ręke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:03
      A czy wiadomo coś na temat kota? Nic mu się nie stało? Swoją drogą lałem się chyba w piatek z Golimonta z Rady Warszawy - przegość!
      • aisablri Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:05
        To bylo w drodze na mszę. Z kotem chyba do kościola nie chodzi...
        • Gość: d81 Re: Premier złamał ręke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:05
          A zwierzątek się nie święci?
          • aisablri Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:06
            No mój kotek chadzal czasem... ale nie wiem jak I kot RP...
            • Gość: d81 Re: Premier złamał ręke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:07
              Jego to wożą...
              • lachien Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:13
                Chętnie bym posłuchał, jak mu ją składają. Obstawiamy? Wył by długo, czy od razu
                by zemdlał? A może nawet basen trzeba by przynieść? Ja jestem za tym, że zemdlał
                by zanim by go lekarz dotknął.
                • Gość: d81 Re: Premier złamał ręke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:14
                  Ty, uważaj, bo Ci ABW na chałupe wlezie
                  • aisablri Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:15
                    a może CBŚ?
                    • lachien Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:18
                      Dizzy - jestem na to gotowy od czasu, gdy dowiedziałem się, że Kaczyński będzie
                      stawał do wyborów. A co, nie mów, że nie zrobiłeś wtedy zapasów żelaznych. Ja
                      mogę przetrwać w mieszkaniu 2 miesiące, chyba że rzucą posiłki w postaci komanda
                      staruszek pod wodzą generała Rydzyka. Wtedy polegnę w 2 godziny.
                      • Gość: d81 Re: Premier złamał ręke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:19
                        Yyyy, no to sie musze okopać
                  • ewam_1977 Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:17
                    dali mu coś na znieczulenie :P i nie było wycia
                    • bmwariat Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:20
                      Czy będzie transmisja z wyjścia ze szpitala i powitania Premiera gdzieś???
                      Jakieś Radyjko lub Telewizja?? Obejrzałbym...Ciekawe czy będą tłumy, a może sam
                      się pofatyguje pod ten szpital:)
                      • Gość: d81 Re: Premier złamał ręke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:21
                        Podobno był w stanie śpiączki farmakologicznej...
                      • lachien Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 13:21
                        No pewnie, że będą, ale jak się żałoba narodowa skończy:)
                • lotus41 Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 16:43
                  Rozumiem, że te szczególne doznania, których oczekujesz przy owym składaniu nie maja charakteru selektywnego. Nie dotyczą tylko osoby premiera Rzeczpospolitej.Zakładam, że gdyby podobne nieszczęście spotkało twoją mamusię, tatusia, może siostrę, równie chętnie byś słuchał, czy przy składaniu połamanych rąk tatuś by wył dłuzej od mamusi, czy na odwrót.Czy wyliby głośno, czy króciótko, może przydałby się im basen, bo zaczęli robić pod siebie.Nie wiem ,czy twoi najbliżsi zemdleliby zanim by ich lekarz dotknął, wiem na pewno,ze ten twój post jest wyjatkowo obrzydliwy.
                  Można kogoś nie tolerować,nie lubić, nie akceptować ale szydzić z czyjegość nieszczęścia nie przystoi.
                  Czytając posty w tym wątku, konstatuje z przykrością, że gdyby pan Lachien rzucił hasło Obstawiamy! to znalazł by u niektórych odzew.
                  • lachien Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 16:54
                    Znów się mnie czepiasz? Człowieku, od tak długiego czasu tutaj siedzisz na tym
                    fotum i jeszcze nie dotarło do Ciebie moje dziwne poczucie humoru? Wydaje Ci
                    się, że naprawdę mógłbym życzyć komukolwiek cierpienia? I tak na koniec mam
                    prośbę. Nie nawiązuj nigdy do mojej rodziny, bo wkraczasz już na mój teren i
                    możesz się przejechać.
                    • chuchalscy Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 16:58
                      Mam nadzieję, że stłukł sobie także dupę.
                    • lotus41 Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 20:24
                      Szanowny panie Lachien, o tym, że w Twoim poście należy doszukiwać się specyficznego humoru wiesz tylko Ty.Dałem do przeczytania ten post kilku osobom.Wszyscy bez wyjątku zrozumieli go podobnie jak ja.Z tego postu expressis verbis widać Twoje intencje.Włos się jeży na głowie przy tej lekturze.Zakładając jednak, że zostałeś źle zrozumiany,że to jednak humor apeluję byś zechciał w przyszłośći nie korzystać z tak wysublimowanego sposobu jego okazywania.Warto wiedzieć gdzie jest granica między humorem, nawet czarnym a rzeczywistośćią.Piszesz na forum publicznym, nie wszyscy mają tyle percepcji by odróżnić żart od ponurej wizji.
                      Co do rodziny, nie moją intencją były uwagi na jej temat, jestem ostatnim, który komukolwiek jest w stanie źle życzyć, jeśli już coś, to tylko dużo zdrowia, Tobie również.
                      • lachien Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 20:48
                        W takim razie bardzo mi przykro, ale jesteś skazany na moje poczucie humoru. Nie
                        - nie tylko ja wiem, że trzeba brać to z przymrużeniem oka. Za to wiem, że jeśli
                        się człowiek doszukuje gdzieś tego, co chce zobaczyć - to wszędzie to znajdzie.
                        Naprawdę przepraszam, że naraziłem Cię na czytanie takich ohydnych rzeczy. Ale
                        muszę Cię ostrzec, że będę robił tak dalej. Jak Ci nie pasuje, to nie czytaj
                        moich postów, albo załóż mi sprawę w sądzie. Dopóki nie złamię prawa - mogę
                        sobie tutaj smarować co mi się podoba. I serio, mam gdzieś, co sądzisz Ty i Twoi
                        znajomi. Nie obchodzi mnie też, że ktoś nie ma percepcji odróżniania bzdur od
                        prawdy. Może trzeba wywalić w takim razie PeCeta za okno, kupić sobie liczydło i
                        poddać hibernacii?
                        P.S. Omijaj książki Rolanda Topora z daleka, jeśli przy lekturze moich postów
                        cos Ci się jeży.
                        • lotus41 Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 21:16
                          >Może trzeba wywalić w takim razie PeCeta za okno, kupić sobie liczydło i
                          poddać hibernacii?<
                          Masz rację, wywal PeCeta za okno, kup sobie liczydło i poddaj się hibernacji.
                          • lachien Re: Premier złamał ręke 29.01.07, 21:25
                            Uznaj mnie więc za zamrożonego i zapomnij o nicku lachien, będę wdzięczny.
                          • misiek7307 Premier złamał ręke-do lotusa41 29.01.07, 21:31
                            lotusie41 drogi-gdybyś częściej śledził co się dzieje na Forum wiedziałbyś o
                            tym co napisał lachien. Jego specyficzny sposób opisywania rzeczywistości co
                            prawda trzeba bliżej poznać, ale jednak stali bywalcy tego forum potrafią
                            odróżnić w jego wypowiedziach żart od poważnej analizy. Moja prośba do Ciebie -
                            be easy.
    • w.kielanowska Re: Sprawa znieczuleń... 30.01.07, 14:19
      Przed operacją anastezjolog trzymając w jednej ręce strzykawkę ze środkiem
      znieczulającym ,a w drugiej młotek dyskretnie pyta pacjenta:"znieczulamy
      prywatnie, czy na kasę chorych..."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka