bmwariat 12.03.07, 10:12 Tu chyba będziemy mieli przyjęcie weselne...chyba:) www.primex.neostrada.pl/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natkaa66 Re: "Pod Różą" 12.03.07, 10:18 Widać,że już żyjesz weselem......! Wnętrze lokalu ładnie się prezentuje,ale najważniejszy na imprezie jest "dobry zespół":) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: "Pod Różą" 12.03.07, 10:22 zespół zgrany, ksiądz, dwie k.. i organy:) zespół ma być ten sam co na 3 ostatnich weselach, na których byłem:)podobno ma być teraz zniźka:D. Najważniejsze jak dla mnie ma być to, żeby goście nie zamawiali pizzy na weselu, tylko byli najedzeni i zadowoleni!,żeby nikt później nie mówił, że był głodny. Byłem na takim weselu, gdzie było pięknie w środku, ale jedzenie to pożal się Boże i szczerze to byłem głodny a byłem tu>>> www.eliot.pl/ obsługa BEZNADZIEJNA!NIE POLECAM! Wygląd to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: "Pod Różą" 12.03.07, 10:23 żyję, bo lubie mieć dopięte wszystko na ostatni guzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: "Pod Różą" 12.03.07, 10:26 bmwariat napisał: > żyję, bo lubie mieć dopięte wszystko na ostatni guzik:) ............................................................ To brawo,że tak się interesujesz.Faceci raczej mniej są zaangażowani w takie sprawy.Twoja narzeczona ma z Ciebie "pociechę":) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: "Pod Różą" 12.03.07, 10:30 Oby miała i później:) specjalnie biore wolne w czwartek i piątek by jeszcze połazić, popytać, posprawdzać:))ech...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: "Pod Różą" 12.03.07, 10:39 Ja miałam wesele na 86 osób, byliśmy Pod Różą jak szukaliśmy lokalu i pani nam tam powiedziała, że na ich sali organizują wesela powyżej 100 osób oraz że goście pogubią na tej sali do tańca i tam gdzie są stoły. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: "Pod Różą" 12.03.07, 10:59 Myślałem, że im zależy by było wesele...Jak napisałem na ile osób ma być przyjęcie to nic nie napisali o organizacji powyżej 100 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: "Pod Różą" 12.03.07, 11:07 masz rację, dzwoniłem- od 110 osób minimium...KU..! Wyjdzie na to, że w domu obiad będzie i starczy Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: "Pod Różą" 12.03.07, 12:00 Wyślemy jednego przedstawiciela forum na wesele:) Myśle, że b3 się nadaje, będzie niezły abstrakt i szok dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: "Pod Różą" 12.03.07, 13:21 jak przyniesie ze 2000 to wejdzie:)))) albo jakiś fajny prezencik:D::):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: "Pod Różą" 12.03.07, 13:22 Ustawa o zamówieniach publicznych w złotej oprawie:D To będzie niezły czad! Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: "Pod Różą" 12.03.07, 17:24 bm sprawdz jeszcze taki dom weselny, nazywa się Arkadia, na Boksycce, został otworzony 2 lata temu, znjaduje się on w takiej uliczce, trzeba jechać na sam koniec bo jest przy samym lesie, ale od głównej ulicy jest szyld że jest. Sprawdz też w Przystani na Boksycce, tam są 2 sale, jedna mniejsza i większa. Moi kuzyni mieli tam wesela zarówno na małej i dużej, polecam. W Opatowie w Ziemiańskiej też sa 2 sale ale ja tam jeszcze nie byłam na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: "Pod Różą" 12.03.07, 18:04 jeśli wchodziłby w grę Opatów to ja pójdę kawałek dalej!!! Moje wesele było 4 km od Opatowa w kierunku Kielc w Zajeździe Świętokrzyskim w Jałowęsach. Muszę przyznać że na 70-80 osób mielibyście rewelacyjne warunki - lokal klimatyzowany - osobna góra z jedzeniem, a dół na tańce. Jedzenie rewelacyjne - świetnie ubrana sala - bardzo dobra obsługa - miałem gości z Wawy i gęby otwierali ze zdziwienia, że taki fajny lokal i takie dobre żarełko. Jeśli chcesz to służę fotkami i namiarami. Odpowiedz Link Zgłoś