meg_blue 06.03.04, 10:34 Jakie sa Wasze opinie?:) Potrzebuje zmiany na wiosne, a do tej pory nie znalazlam nic trwalszego i bardziej kryjacego niz MF Lasting Performance... Pozdrawiam, meg u mnie dzis slonce:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalloway Re: Adaptive LANCOME IP: *.chello.pl 06.03.04, 10:41 Bywa bardzo lubiany, ja uważam, że jest średni. Kryje słabiej niż LP, ale za to jest trwalszy. ma fajne kolory, łatwo dobrać. Przyjemnie się nakłada. A z wad: buzia mi się po nim tak "brzydko" świeciła (dopuszczam świecenie, ale to był typ patelnia wysmarowana smalcem) i mam wrażenie, że trche zapychał pory. Co prawda moja cera ma skłonności do przetłuszcznia, ale po pierwsze on jest do takich przeznaczony, a po drugie to świecenie w zależnosci od podkładu może być bardziej lub mniej estetyczne. Zuzyłam 2 butelki, nie był najgorszy, ale więcej i tak nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Adaptive LANCOME 06.03.04, 12:52 Dalloway, a LP to jaki?? Bo nie kumata jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: LP IP: *.chello.pl 06.03.04, 13:22 mialam na mysli Lasting Performance :) przperaszam Odpowiedz Link Zgłoś