dizzy81 21.05.07, 10:16 Niestety nie wiem jaka to wersja dzwiękowa bo nie mam gadaczy:) www.youtube.com/watch?v=-SYvMcygbCA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d81 Re: Misiek, to dla Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:36 Bo w sobotę gramy z Polonią Bytom! To będzie mecz o życie! idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Misiek, to dla Ciebie 21.05.07, 17:24 chyba się zastrzelę!!!!!!!!!!!!!! Kiedy jak kiedy, ale w tą sobotę nie mogę być!!!!!!:(:(:( Wygląda na to, że znowu będziesz robił za komentatora live!!!:) Nie - naprawdę nie mogę być w tą sobotę?!:) KLĘSKA:( Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Misiek, to dla Ciebie 21.05.07, 17:27 lachien w tym rzecz, że na 100% nie mogę być na meczu z Polonią Bytom, a co do innych spraw . . . to oczywiście mogę!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Misiek, to dla Ciebie-Paul van Dyk 21.05.07, 18:57 dizzy - ja zawsze z szacunkiem podchodzę do ludzi, którzy potrafią zagrać swoje kawałki z orkiestrą symfoniczną. A Paul van Dyk 4 sierpnia wystąpi na Stadionie Lecha na żywo - założę się że będzie mnóstwo ludzi na tym koncercie - więcej info na stronie: stadiumofsound.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Misiu, a to o czym mówiłęm na meczu dj peran:) 21.05.07, 19:21 DJ Peran - We Want To Be Free www.youtube.com/watch?v=LQ842BZ_NdU Peran - GoodTime Live ! www.youtube.com/watch?v=CO0yl2LLZcU i to live z Sunrise'a www.youtube.com/watch?v=KaoJ9HztopA -------------- ,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć" Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Misiu, a to o czym mówiłęm na meczu dj peran 21.05.07, 19:52 no nieźle chłopak kręci!!!:)najlepszy kawałek live - jest w tym niezła dawka energii. Nie wiem czemu ale od razu przypomina mi się Jean Michele Jarre w latach 80-tych. Uwierzcie mi jak na tamte czasy to był zupełny odjazd!!! Odpowiedz Link Zgłoś