brazylion3 Re: nowy wygląd forum 06.08.07, 18:38 szajsssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------- ,,Coś się kończy...coś odchodzi w dal..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: nowy wygląd forum IP: *.net.telkonet.pl 06.08.07, 19:08 CZY NIE DA SIE PRZYWRÓCIC POPRZEDNIEGO WYGLADU TEJ STRONY PRZEDE WSZYSTKIM SIE PRZYZWYCZAIŁAM A DRUGA SPRAWA TAMTA STRONE UWAZAM ZA DUZO BARDZIEJ CIEKAWSZA. MAM NADZIEJE ZE PRZYUZNACIE MI RACJE I MOZE UDA NAM SIE PONOWNIE WRÓCIĆ DO STAREJ STRONKI. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: nowy wygląd forum 06.08.07, 20:07 a znacie ten skrót RTFM ? read this f...manual...przecież teraz samemu ustawiasz wygląd i inne gadżety, jest nieporównanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena Re: nowy wygląd forum IP: *.net.telkonet.pl 06.08.07, 21:44 jeśli bym mogła prosic o pomoc to bym była bardzo wdzieczna gdzie mam szukac takiego skrótu RTFM z góry serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jurand_pl Re: nowy wygląd forum 07.08.07, 09:00 Musisz być zalogowana po prawej stronie ustawienia itam jest style forum trzeba ustawić to które Tobie najlepiej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neti Re: nowy wygląd forum IP: *.telkonet.pl 06.08.07, 22:51 Tez mi się ten nowy "image" nie podoba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: nowy wygląd forum 06.08.07, 22:50 Tragedia! Kolory beznadziejne czcionki nie lepsze. Jakoś tak na lewo wszystko się przesunęło. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś