Gość: bmw IP: *.opera-mini.net 19.09.07, 13:53 jeden to krzemionki,kolejny wawel.Macie jakies swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x.ray Re: 7 cudow Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:56 cud nad wisła Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: 7 cudow Polski 19.09.07, 14:55 Cud, ze za naszego zycia Polska wyzwolila sie spod komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: 7 cudow Polski 19.09.07, 18:25 A następny cud, to że już prawie 20 lat i nie potrafimy tego cudu zdyskontować albo jak to się mówi popularnie- wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: 7 cudow Polski 19.09.07, 20:28 To rzeczywiście trzeba zaliczyć do cudu, w jaki sposób, przez niespełna 20 lat, przesrany został majątek narodowy (trudno nawet powiedzieć o jakiej sumie mówimy -same banki ktoó podliczył na kilkaset miliardów) a ci którzy go tworzyli praktycznie od zera (tym co sie ostało po wojmie zajęli się pieczołowicie przyjaciele co nas wyzwolili) w pocie czoła i wsród morza nieprzebranych wyrzeczeń, dzisiaj 'solidarnie' wegetują dalej za 1200 emerytury Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: 7 cudow Polski 19.09.07, 20:39 a możesz napisać coś co sie udało ? tak dla równowagi.... Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: 7 cudow Polski 19.09.07, 20:55 Masz na myśli 'co' czy 'komu' się udało? Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: 7 cudow Polski 19.09.07, 21:43 Bo jeżeli masz na mysli 'komu' to odsyłam do chociażby 100najbogatszych.wprost.pl/ Zresztą przed cudem, też byli bogaci -Ich na tej liście nie ma... Jezeli zaś masz na mysli 'co', to będzie mi trudno odpowiedzieć pozytywnie a zaprawdę, uwierz mi, nie jestem jak to już ktoś wcześniej napisał, malkontentem -Po prostu był cud. Zgadzam się mimo że nie jestem specem od cudów. Co dalej? Zdarzył sie następny cud! Jaki? -Ano przesrano wcześniejszy cud -Pomimo tego że klient był skazany na sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: 7 cudow Polski 20.09.07, 08:52 pewnie jezdzisz po Europie? cieszysz sie , że bez wiz, nie "maluchem" i stac cie na piwo w Monachium ?, no ale to cud...o niektórych stac tylko na VIPa w Biedronce w 93 roku generał sowiecki meldował Suchockiej wycofanie swoich żołnierzy z "PRL", cud? nie bo to "samo się zrobiło" 1 mln Polaków wyjezdza na wakcje do ciepłych krajów...cud?, no bo 5 mln nie wyjezdza w Ostrowcu jest zarejestrowanych 8 tys podmiotów gospodarczych, cud ? nie bo 5 tys jest bezrobotnych Jest 4 x wiecej studentów w Polsce niz w latach 90, cud ? nie bo co to za szkoły, słabe ... To jest puste gadanie i sorry ale spełniasz encyklopedyczną definicję malkontenctwa : "rz. n I, blm ‘negatywna postawa wobec życia, polegająca na ciągłym niezadowoleniu ze wszystkiego, dostrzeganiu we wszystkim jedynie złych stron’ " Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: 7 cudow Polski 20.09.07, 15:12 Nie ma sprawy, masz racje, dobry człowieku, jest cud...ownie By the way -Jak się nazywa dobry człowiek któren patrzy na świat przez różowe okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
good_man Re: 7 cudow Polski 20.09.07, 16:00 optymista :)))....tylko optymiści mogą zmieniać świat, optymista nie jest naiwniakiem, widzi sens, a nie opatulanie sie przescieradłem na cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: 7 cudow Polski 20.09.07, 16:54 Byc moze jego poziom jest odwrotnie proporcjonalny do wieku, ale mimo słabego jego poziomu we krwi, nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa... Z drugiej strony, patrząc na obmierzłe mordy polskich politykow, gratuluje tego, no, optymizmu -zielone od kłamstwa, cuchnące od łgartwa jak od najgorszych meneli przy budce z piwem... Nawet cuda przestaja smakowac jak sie ma do czynienia z takimi сукин сынами Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: 7 cudow Polski 19.09.07, 21:58 Chociaż zaraz, zaraz mamy trochę 'cudów' ostatnio wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4503793.html Następny będzie za miesiąc, jeżeli w wyborach frekwencja wyniesie ponad 35% Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: 7 cudow Polski 20.09.07, 08:55 A mnie to nie dziwi. Prawdziwego mężczyznę poznaje się przecież po tym jak kończy ... ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: 7 cudow Polski 20.09.07, 08:56 Pod warunkiem, że przed końcem, osoba oceniajaca nie zaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: 7 cudow Polski 20.09.07, 10:30 przelom Dunajca widziany z Trzech Koron. Ktoś mi kiedyś powiedzial i przekonal, że to najpiękniejszy widok w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś