Dodaj do ulubionych

pytanie do inteligentnych kobiet

11.11.06, 09:19
Gdy mezczyzna wykorzystuje kobiete, bezszczelnie rzeruje na jej uczuciach,
nie chcac sie zaangazowac, ale sam konsumuje jej milosc....to w takim
przypadku wszystkie kobiety mowia chorem; "On jest dupkiem, palantem, i
trzeba kopnac go w tylek"

Gdy kobieta wykorzystuje mezczyzne, bezszczelnie rzeruje na jego uczuciach,
nie chcac sie zaangazowac, ale sama konsumuje jego milosc....to w takim
przypadku wszystkie kobiety mowia chorem; "On nie rozumie pradziwych potrzeb
tej kobiety, chce omotac i posiasc biedna kobiete"

Skad bierze sie taka kobieca dwulicosc?

Takie kobiece zachowanie wola o pomste do nieba...Kobiety to diablice udajace
anioly! Nie wszystkie oczywiscie.

Obserwuj wątek
    • kot_behemot8 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 09:35
      Waldi, dlaczego codziennie się upijasz, wychodzisz goły na ulicę i wykrzykujesz
      antyamerykańskie hasła czyniąc przy tym gesty obsceniczne?
      • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 09:54
        z tego samego powodu dlaczego Bendedykt XIV wychodzi goly na ulice i wykrzykuje
        antyamerukanskie hasla czyniac przy tym gestu obsceniczne. No to masz swoja
        odpowiedz.
        • hermina5 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 09:59
          Jesli ktoś na kimś "rzeruje" to w życiu słownika ortograficznego nie miał w
          ręce. Żeruj tak dalej, a swieto zmarłych stanie się Twoim swiętem.
          • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 10:21
            a wracajac do mojego pytania to jak wyjasnisz takie dwulicowe zachowanie kobiet?
            • hermina5 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 10:36
              Zupełnie tak samo jak męzczyzn, którzy opowiadaja, ze dla nich liczy sie
              najbardziej inteligencja i dusza kobiety:P
              • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 10:51
                dla mnie liczy sie przedewszystkiem szczerosc kobiety, prawdomownosc, oraz
                mowienie tego co ma na sercu. Jesli kobieta kocha to powinna powiedziec ze
                kocha, a jesli nie, to powinna powiedziec nie. Wiele kobiet natomiast,
                kombinuje i nie chce przyznac sie do tego co naprawde czuja, bo boja sie ze
                facet je zostawi, a tak to moga skorzystac jescze troche...
                • meg303 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 11:07
                  Chyba nie wierzysz w to ,ze kobiety to anioły,które zstąpiły na ziemię?Tak samo
                  jak mężczyzni bywają:cyniczne,wyrachowane i egocentryczne,oraz mściwe i
                  podłe.Wiem sama czasem taka bywam.
                  Moi zdanie to dowód na równośc płci:)
                  • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 11:19
                    zmeg303 napisała:

> Chyba nie wierzysz w to ,ze kobiety to anioły,które zstąpiły na ziemię?Tak
                    > samo jak mężczyzni bywają:cyniczne,wyrachowane i egocentryczne,oraz mściwe i
                    > podłe.Wiem sama czasem taka bywam. Moi zdanie to dowód na równośc płci:)

zupelnie sie z Toba zgadzam. W takim razie powiedz mi dlaczego kobiety zawsze
                    probuja dostrzec winne faceta, nawet jesli kobieta jest w danym zwiazku
                    wyraznie winna.

Ja jak widze ze facet jest winny to nie obawiam sie stwierdzic, ze ten tacet to
                    dran i krzywdzi kobiete. Zadko mozna spotkac kobiety popierajace mezczyzn w
                    podobniej sytauacji, gdzie to mezcyzna jest wykorzystywany.
                    • bitch.with.a.brain Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 12:45
                      W takim razie powiedz mi dlaczego kobiety zawsze
                      probuja dostrzec winne faceta, nawet jesli kobieta jest w danym zwiazku
                      wyraznie winna.

Głupie uogolnienie.Nie znasz wszystkich kobiet.
                    • meg303 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 14:07
                      Hmm...Dlatego,że tak jest wygodniej.Atak najlepsza forma obrony.Jak w
                      przedszkolu "to nie ja, to on"
                      Niewiele osób(dotyczy to obu płci)ma na tyle dystansu do siebie,by stwierdzić,że
                      wina leży po ich stronie.
                      • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 12.11.06, 07:56
                        czasami kazdemu zdazy sie zrobic cos nie po mysli naszej partnerki/ra, nie
                        celowo, tylko po prostu czasami wszyscy jestesmy troche egoistami, ale wydaje
                        mi sie ze szczerosc w tym przypadku najwazniejsza. Ja nie obawiam przyznac sie
                        do winny, jesli takowa lezy po mojej stronie, i nie boje sie poniesc
                        konsekwencji, ale czesto kobiety zachowuja sie tak jakby facet musial ja kochac
                        dlatego ze ona sie w nim zakochala, i jak on nie podpozadkuje sie jej to koniec
                        swiata!

Ale jesli facet zakochal sie w niej a ona w niem nie, to juz jest nie jej
                        problem.
        • kot_behemot8 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 11:57
          Brawo! I to jest właśnie odpowiedź na twoje pytanie... Wystarczy dopisać: i z
          tego samego powodu kobiety są dwulicowe. Nie rozumiesz zapewne? Cóż...
          • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 12:19
            wydaje ci sie ze skoro juz napisales cos "mundrego" to mi powinna opasc
            szczeka?

Dlaczego nie bedziesz szczera i dlaczego nie powiesz wprost nie ten temat nie
            jest wygodny dla ciebie, ze wolisz wypowiadac sie na tematy gdzie krytykowani
            sa mezczyzni?...
            • kot_behemot8 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 13:01
              waldek1610 napisał:

> Dlaczego nie bedziesz szczera i dlaczego nie powiesz wprost nie ten temat nie
              > jest wygodny dla ciebie, ze wolisz wypowiadac sie na tematy gdzie krytykowani
              > sa mezczyzni?...

Z dokładnie tego samego powodu z którego ty nie chcesz dyskutowac o swoich
              pijackich ekscesach... Przyznaj się Waldi i powiedz szczerze: dlaczego nie
              chcesz dyskutowac własnie o tym, dlaczego nie "powiesz wprost że ten temat nie
              jest wygodny dla ciebie, że wolisz wypowiadac sie na tematy gdzie krytykowane
              sa" kobiety?
              • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 12.11.06, 07:59
                Kotka,
                Ja mam 33 lata i alkoholu spozywam 0-3 kieliszkow rocznie, a 12 pack Okocim
                mocne wystarczy mi na srednia 2 miesiace....

Wydje mi sie ze przecietny ksiadz z twojej parafi pije wiecej niz ja :)
    • bitch.with.a.brain Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 12:21
      Każdy spotyka się z takimi kobietami jakie wybiera.Jak wybiera dwulicowe to jego
      problem.
      • waldek1610 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 12:40
        bitch.with.a.brain napisała:

> Każdy spotyka się z takimi kobietami jakie wybiera.Jak wybiera dwulicowe to
        > jego problem.

Ty przynajmniej nie negujesz istnienia dwulicowych kobiet, i to jest juz cos. W
        gruncie rzeczy masz racje, ale to samo tyczy sie kobiet, jesli one zadaja sie
        z "palantami" to chyba rowniez ich problem. Ale tak mozna by skonkludowac
        wszystklie dyskusje na tym forum, jesli masz problem ze swoim niedobrym
        partnerem/ka to twoja wina ze sie z takim zadajesz.
        • bitch.with.a.brain Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 12:44
          Ja uważam,ze większośc ludzi to dwulicowcy i hipokryci.Inna postawa wymaga
          odwagi,dlatego jest rzadko spotykana.
          Nie uważam,zeby między kobietami i mężczyznami istniały jakieś specjalne róznice
          w zachowaniach czy postawach.
          • roraima Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 12:54
            hipokryzyji uczymy się się od dziecka - i mężczyźni i kobiety - trudno to
            przelamać, często trudno to nawet w sobie rozpoznać.
            ale to nie jest tak że wszyscy albo że we wszystkim. bywamy hipokrytami ale
            bywamy tez szczerzy.

• bitch.with.a.brain Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 12:56
              Nie napisała że wszyscy tylko że większość.
              Więcej jest tchórzy niż odważnych, więcej konformistów niz tych, którzy potrafią
              się przeciwstawić.
              Przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń.
              • bleman Bo odwaznych i nonkorformistow 11.11.06, 13:11
                tchorze i konformisci tepia, tepia tylko po to zeby samym sobie udowodnic ze
                konformizm to jedyna sluszna postawa a oni sami naleza do elyty o odpowidnich
                pogladaach.
              • roraima Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 13:12
                wiem. odnioslam się do generalizowania (trochę zreszta niekonsekwentnego) w
                pierwszym poście.
                • bleman Ale sadze ze akurat ta generalizacja miala 11.11.06, 13:15
                  by poparcie w statystykach ;-)
                  • kot_behemot8 Re: Ale sadze ze akurat ta generalizacja miala 11.11.06, 13:29
                    bleman napisał:

> by poparcie w statystykach ;-)

A ja sądzę, ze nie albo i że "wręcz przeciwnie"...
                    • bleman Ze wiekszosc ludzi to jednak nonkonformisci ? ;-) 11.11.06, 13:35
                      zdecydowanie nie zgadzam sie z toba ;-)))
                      • kot_behemot8 Re: Ze wiekszosc ludzi to jednak nonkonformisci ? 11.11.06, 14:04
                        bleman napisał:

> zdecydowanie nie zgadzam sie z toba ;-)))

Ale w pierwszym poscie nie było o tym, ze większość ludzi to nonkonformiści czy
                        konformisci, więc nie rozumiem z czym własciwie się nie zgadzasz? Oczywiścvie,
                        że nonkomformisci są w mniejszości, gdyby byli w większości to nie byliby
                        nonkonformistami;)
                        • bleman Ale ja nie pisalem odnosnie 1 postu!!!!! :P 11.11.06, 14:07

• kot_behemot8 A ja tak:) 11.11.06, 14:12
                            No to się dogadalismy jak Polak z Polakiem przed wyborami:)
                            • bleman :) w rzeczy samej ;-) 11.11.06, 14:13

• szmajch Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 13:35
      Filozofia Kalego nie jest wyłącznie domeną kobiet. Ale kobiety są przeważnie
      psychicznie słabsze, dlatego wyrobiły w sobie instynkt wspierania się nawzajem
      i ta babska solidarność bardziej rzuca się w oczy.
      • roraima Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 13:52
        szmajch napisał:

> Filozofia Kalego nie jest wyłącznie domeną kobiet. Ale kobiety są przeważnie
        > psychicznie słabsze, dlatego wyrobiły w sobie instynkt wspierania się nawzajem
        > i ta babska solidarność bardziej rzuca się w oczy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=50716117&a=50716192
        • bleman Nastepnym razem dopisze (R) i (TM) :/ 11.11.06, 13:53

• roraima Re: Nastepnym razem dopisze (R) i (TM) :/ 11.11.06, 13:58
            nie mialam zlych intencji, Bleman. Przykro mi jeśli tak to odebrałes.
            Przepraszam. Najwyraźniej zdania są podzielone jeśli chodzi o slanosc psychiki
            mężczyzn/kobiet i o to mi chodzilo, caly tamten wątek dotyczy wlasnie tego,
            dlatego zacytowalam twoj post, poniewaz napisales to wprost. O nic wiecej mi nie
            chodzilo.
          • evita_duarte Juz ty sie uspokoj z tym skrzywionym ryjkiem 11.11.06, 18:37
            usmiechnij sie czasem.
        • szmajch Re: pytanie do inteligentnych kobiet 11.11.06, 18:33
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=50716117&a=51991180
    • kochanica-francuza beZczelnie 11.11.06, 16:22
    • forum101 Re: pytanie do inteligentnych kobiet 12.11.06, 00:35
      > Skad bierze sie taka kobieca dwulicosc?

z feminizmu :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka