neti69 18.12.07, 07:36 ubraliście już choinkę?Jakoś mnie "odrzuca" w tym roku od tego, co zawsze robiłam z pomocą syna. Chyba mi się znudziło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Czy.... 18.12.07, 07:59 Czekam na sobotę- wtedy będziemy ubierać. W piątek czeka nas dzień zakupów- tragedia jak pomyśle ile ludzi wtedy będzie...Oby w te Święta był śnieg a nie deszcz.. wtedy jest taka fajna atmosfera:). Czekają mnie też pierwsze Świętą z żoną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Czy.... 18.12.07, 08:11 Ja również pozdrawiam żonę :) No i jak by nie patrzeć pewnie też pierwsze święta z "gratisami" ;) Stoi już choinka ...... tylko czy przeżyje do świąt tego nawet renifery nie wiedzą . Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czy.... 18.12.07, 08:54 Moja już stoi od tygodnia, niestety spędzi samotnie święta w ciemnym mieszkaniu w Warszawie, bo Sławuś zaliczy wigilię w Ostrowcu. BMW, Ty jeszcze nie zrobiłeś zakupów? Hehe to współczuję. Kolejki to jeszcze pół biedy. Co zrobisz jak będą puste pułki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Czy.... IP: *.opera-mini.net 18.12.07, 09:02 ano jeszcze nie pokupowane. O polki sie nie martwie:) mam 90 miejsc w Ostrowcu gdzie mozna bony zrealizowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCE Re: Czy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 08:17 folwark.myminicity.com/ ---> Strony Dla Dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Czy.... 18.12.07, 09:09 Stroiki świąteczne stoją już na swoich miejscach.Choinka natomiast - nie wiem czy będę ubierała.Jakoś tak nie spieszy mi sie z ubieraniem w tym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Czy.... 18.12.07, 09:09 ale choinkę się powinno ubierać w wigilię.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Czy.... 19.12.07, 12:55 Niby powinno ale i tak każdy ubiera wcześniej. Ja swoją ubieram jutro, ale też będzie stała samotnie bo święta spędzam w Ostrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Czy.... 19.12.07, 23:48 O, przypomnieliście mi o choince. Dzięki Wam za to. Ale i tak mam sztuczną, zejdę po nią do piwnicy. Ale też mi się nie chce jej ubierać... co jest do cholery? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Czy.... 19.12.07, 23:54 Ja wole rozbierac, anizeli ubierac... Naturalnie, mowa o choince. Odpowiedz Link Zgłoś
se_nka0 Re: Czy.... 20.12.07, 06:02 To jesteś pierwszy/jedyny, który lubi rozbierać:))Naturalnie, mowa o choince:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Czy.... 20.12.07, 08:59 Moja choinka już dosyć długo jest ubrana,ale brakuje jakiegoś nastroju świątecznego...Nie ma śniegu,nie ma słońca taka jesienna szarzyzna ,że ja myślę tylko o tym aby sie gdzieś zaszyć w pościeli i wyspać... Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Czy.... 20.12.07, 09:36 Powiem,tyle że ubieranie rozbieranie ważna rzecz , jednak musi stać prosto i sztywno .Oczywście tu mowa o choince Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Czy.... 20.12.07, 16:05 rotarepo napisała: > Powiem,tyle że ubieranie rozbieranie ważna rzecz , jednak musi stać prosto i > sztywno .Oczywście tu mowa o choince Wiadoma rzecz. A jesli ktos ma jakies inne mysli, powinien natychmiast popedzic do spowiedzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś