roman-tik 07.02.08, 03:53 Macie jakieś pomysły na życzenia? Nie chodzi mi o standartowe tylko jakieś nie konwencjonalne? Coś w stylu www.uczucia.ovh.org Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bmw Re: Coś na Walentynki...??? IP: *.opera-mini.net 07.02.08, 05:25 nie lubie tych zamerykanizowanych swiat w stylu hellowen czy walentynek.Niedlugo bedziemy obchodzic na czesc lizania tyłków Dzien Niepodleglosci 4 lipca zamiast 11 listopada i Dzien Swistaka zamiast Gromnicznej.Czyli jak sa walentynki to ja czy polowka mamy pokazac swoje uczucie i mamy obdarowac sie prezentem z tej okazji?.A co jest przed i po walentynkach?separacja?.Takie walentynki mozemy obchodzic caly rok a nie w jeden dzien w roku.Ale coz,Polska musi liznac półdupek ameryce bo nie byla by Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Coś na Walentynki...??? 07.02.08, 10:49 Nie konowcjolanie? Zapomonij romantyku złożyć życzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Coś na Walentynki...??? IP: *.telkonet.pl 07.02.08, 11:22 - brawo - brawo -brawo - Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Coś na Walentynki...??? 08.02.08, 08:20 Tę oklaski to dla mnie ? Możesz też wyrazić swe uczucia zapachem patrz tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=59366431&v=2&s=0 Dodam klasykę na dziś OPIUM to jest to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf StandarTowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:27 Standartowe czy standardowe??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roman-tik Czepialski 12.02.08, 18:51 Nie masz lepszych zajęć. Prosiłem o coś a nie o czepialstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Czepialski 13.02.08, 07:43 Pewnie ma , a jak tam Twoje przygotowania do tego DNIA RED .Masz już ten pomysł ? Ogólnie nie obchodzę tego święta , jednak miła niespodzianka wczoraj była , to się postarał Walenty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek A cóż to było? IP: *.echostar.pl 14.02.08, 03:27 Cóż to byl za prezent że zmienił podejście do Walentynek? Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: A cóż to było? 14.02.08, 07:54 Podejścia nie zmienił. Co to za prezent powiem tyle zrobiony własnoręcznie :) , a resztę można sobie dopisać co kto chce i jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Nie nie mam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:45 Nie ma pracy dla filologów to nie mam co robić. Wszyscy do UK wyjechali a ja na zmywaku robić nie zamirzam. Nie po to kończłem studia. Odpowiedz Link Zgłoś