Dodaj do ulubionych

Wypadek na kolonii

15.07.08, 22:10
wiadomosci.onet.pl/2681,1789504,tragiczny_wypadek_na_kolonii,wydarzenie_lokalne.html
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Wypadek na kolonii 15.07.08, 22:15
      Ech.........
      • Gość: MasterCard Re: Wypadek na kolonii IP: 194.181.129.* 15.07.08, 22:19
        szkoda dziecka...ile takich wypadków jest, ile można uniknąć...
        • neti69 Re: Wypadek na kolonii 15.07.08, 23:11
          Straszna tragedia dla rodziców chłopca. Współczuję.[*]
          • kamila2604 Re: Wypadek na kolonii 16.07.08, 09:11
            Jak to strasznie boli (*)

--
            "miłość jest ślepa, ale małżeństwo przywraca jej wzrok"
    • dizzy81 Re: Wypadek na kolonii 16.07.08, 10:33
      To się równie dobrze mogło stać w Ostrowcu, idę o zakład, że dałoby się znależć gdzieś tutaj niezabezpieczone bramki. Poza tym dlaczego stoją cięzkie metalowe konstrukcje, dlaczego nie zastępuje się ich lekkimi aluminiowymi bramkami?
      • neti69 Re: Wypadek na kolonii 16.07.08, 11:02
        Bo zaczyna się o tym myśleć dopiero, jak wydarzy się coś złego...
        • temponick Re: Wypadek na kolonii 16.07.08, 12:13
          Szczawnik pod Muszyną. Któż z nas nie zna tego ośrodka? Drzwi do pokoi były wypełnione wielkimi płytami z matowego szkła. Dość solidnego. Na korytarzach wykończonych śliskim lastriko były położone chodniki. Nie pamiętam koloru. Któregoś dnia, biegnąc do pokoju na drugim końcu korytarza, zatrzymałem się gwałtownie przez zamkniętymi drzwiami. Chodnik pociągnął mnie za sobą i chcąc nie chcąc dałem nurka przez drzwi do środka pokoju. Znaleziono mnie zalanego krwią, jakimś cudem, z niewielkimi ranami ale naszpikowanego kawałkami szkła jak po akupunkturze, na obu rękach, przed łokciem i na przedramieniu. Blizny, a jest ich sporo, mam do dzisiejszego dnia...
          • Gość: okej Re: Wypadek na kolonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:53
            Takie nieszczęscie może się pprzytrafić na korcie tenisowym w
            osiedlu Ogrody. Pordzewiała ,olbrzymia konstrukcja. Jes tam tylu
            gospodarzy ale o tym niebezpieczeństwie nikt nie pomyśli . A tam
            zawsze jest pełno dzieciaków.
            • dizzy81 Re: Wypadek na kolonii 16.07.08, 13:54
              Zróbmy listę takich niebezpiecznych miejsc, potem umieścimy na forUM, albo wyślemy do radnych z poszczególnych okręgów, niech się tym zajmą
              • temponick Re: Wypadek na kolonii 16.07.08, 14:16
                Popieram -Zawsze profilaktyka (wszelkiego typu, niekoniecznie medyczna) jest
                najtańszym!!! sposobem na uniknięcie każdego nieszczęścia.
                • wadera_77 Re: Wypadek na kolonii 16.07.08, 14:23
                  kiedy ja tam byłam na kolonii tez było niebezpiecznie .. posliznłem
                  sie i musieli mi szyć podbródek .. i to było 20 lat temu .. watpie
                  czy zrobiono tam genralny remont..

Bardzo mi przykro z powodu śmierci tego chłopca .. miał cale życie
                  przed sobą nie wyobrażam sobie bólu jaki muszą teraz odczuwać Jego
                  rodzice ... (*)
    • dizzy81 Re: Wypadek na kolonii 17.07.08, 10:33
      wiadomosci.onet.pl/2681,1790340,zmarly_12_latek_4_godziny_czekal_na_pomoc,wydarzenie_lokalne.html
      To nie jest k...pierwszy raz, że człowiek nie może się doczekać pomocy lekarskiej...
      • unhollyseth Re: Wypadek na kolonii 17.07.08, 10:42
        I niech mi ktoś powie, po co płacimy składki zdrowotne? A ja w ramach protestu
        przeciw temu co się dzieje w służbie zdrowia nie będę chorował i umierał. O i tak...
        • wadera_77 Re: Wypadek na kolonii 17.07.08, 12:44
          co za sku..sy....ństwo!!!!!!

nie bede komentować... boje się ze to może przytrafic sie mojemu
          dziecku... każdemu dziecku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka