Gość: AJS IP: *.net.telkonet.pl 23.07.09, 19:43 Który polecacie KEBAB w Ostrowcu, i jak mozecie to podajcie numery tel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kebab Re: Najlepszy KEBAB w Ostr IP: *.blokowe.pl 23.07.09, 19:47 nie ma takiego Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 23.07.09, 19:50 Jak dla mnie najlepszy wyrób kebabopodobny znajduje się na skrzyżowaniu Siennieńskiej i Głogowskiego. Ta knajpka na rogu. Niestety nie znam nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Berlin 23.07.09, 20:02 Jakby ktoś był w Berlinie to na przeciwko hackeschenhöfe, czynny 24/h a najlepsze curry wurst przy wittenbergplatz (obok sklepu z meblami) i oczywiscie u "konopke" wejscie w kastanienallee od schönehauserallee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re:Berlin IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 23:17 Holly mowisz o Midasie? Dobre kebaby sa w barze Gyros na Młynskiej Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re:Berlin 24.07.09, 08:58 Nie nie o Midasie. Tym koło Invest Banku. Na samym rogu Siennieńskiej i Głogowskiego. Kiedyś tam była kuchnia azjatycka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re:Berlin 24.07.09, 10:30 kiedyś to po kuchniazjatyckiej był tam nawet prawdziwy kebap, który robił turek (niestety tylko 2 czy 3 miesiące). To włascicielka kebabu zrobiła remont i wystrój który został po dziś dzień, a bar nazywa się "Flikla" i potwierdzam, że maja bardzo przyzwoite jedzenie. Co do Kebabu w Ostrowcu faktycznie od lat wielu zwolenników ma kebab na Młyńskiej, a najlepszy jest chyba jak dla mnie kaebab i gyros w Labiryncie na Ogrodach (superowy jest kebab i gyros na frytkach:). Odpowiedz Link Zgłoś
pepla_z_czata Re:Berlin 24.07.09, 13:50 Chciałem tylko powiedzieć, iż na ulicy Sienkiewicza w pawilonie obok fryzjerki Marioli ;P otwarto coś takiego jak Turecki Doner. Nie byłem jeszcze i nie wiem czy to da się ale przez okno wygląda nawet ok. Niech ktoś skoczy i spróbuje. Jak przeżyje to będziem tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re:Berlin 25.07.09, 11:23 Pod delikatesami przy rondzie Narodowych Sił Zbrojnych (Kolonia Robotnicza) powstaje lokal z azjatycką kuchnią. Będę musiał bardziej psa i kota pilnować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re:Berlin IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.09, 14:45 Tajlandczycy pracujący przy budowie nowej walcowni będą zadowoleni :P Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re:Berlin 25.07.09, 14:47 Oni muszą mieć jakiś dziwny system pracy. W ciągu dnia, niezauważalni na terenie Celsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re:Berlin IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 21:11 Kiedyś tam to była "SPÓJNIA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kebab Ostrowiec Świętokrzyski IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.02.16, 20:32 Najszybszy dowóz na mieście Kebab Ostrowiec - Abrakebabra i świetne żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
szedar1 Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 15.02.10, 12:56 W galerii Ostrowiec z wielkim napisem KEBAB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Najlepszy KEBAB w Ostr IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 15.02.10, 14:59 a niema czasem jakiegoś nowego na Okólnej na przeciwko Rossmana? czy to tylko mi się śniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: Najlepszy KEBAB w Ostr IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 16:09 Ja juz chyba nigdy tam nie kupie. Kiedys kupilem i wizualnie wygladal rewelacyjnie: duzy, duzo skaldnikow itp. Niestety mieso bylo tak tragicznie, ze rozsypywalo sie po dotknieciu a smaku wlasciwie nie mialo zadnego. Moze akurat pozbywali sie resztek szewdzkiego miesa z puszek, nie wiem. Tak czy inaczej kebab wyladowal w koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera_77 Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 15.02.10, 19:15 a ja odradzam jedzenie kebabów ...niestety miałam okazje poznać tajniki produkcji przez prawdziwego turka... poznałam tez kontrahentów .. i wiem, że są to oblegane "kebabownie" w Warszawie .. moze to przypadek,jednostkowy , a może nie... ja nie zaryzykuje .. Odpowiedz Link Zgłoś
szedar1 Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 15.02.10, 20:20 No cóż prawdziwego kebaba zjemy w tym kraju z którego się wywodzi. A w polsce mamy polskiego kebaba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 15.02.10, 20:33 dietetycy ze wszystkich dostępnych fastfoodów typują kebab jesli jest koniecznosc zjedzenia na szybko Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 16.02.10, 07:10 Wystarczy być raz w krajach arabskich by na widok polskiego odpowiednika dostać skrętu kiszek. Nie jadam bo to nawet marna podróba nie jest. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralf Re: Najlepszy KEBAB w Ostr IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.10, 20:49 najlepsze kebab jadlam w Habibi na ul.okolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasuch Re: Najlepszy KEBAB w Ostr IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 19:36 Całkowicie zgadzam się! Najlepszy kebab jaki jadłem to tam, szczególnie z baraniany i szczególnie gdy robi go właściciel. Pani tam zatrudniona musi sie jeszcze podszkolić, żeby dorównać szefowi. POLECAM ZDECYDOWANIE. I SMACZNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
b.szym Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 16.02.10, 22:37 Smaczny kebab serwują w "Altanie" na Ogrodach. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszy KEBAB w Ostr 17.02.10, 05:44 lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,7566011,Nie_dostali_za_darmo_kebaba__wiec_zdemolowali_lokal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy KEBAB w Ostr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:05 potwierdzam:) Odpowiedz Link Zgłoś