Gość: zibi IP: *.net.telkonet.pl 31.07.09, 18:46 jak wiadomo wakacje czas odpoczynku ale nie dla wszystkich bo niektórzy sobie upodobali remonty :( gdzie w Ostrowcu można kupić solidne meble kuchenne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia69 Re: Meble kuchenne - opinie producenci 31.07.09, 21:53 Polecam Ost-Mebel na Jana Pawła w pawilonikach naprzeciwko małego bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardash Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 19:48 Jeśli potrzebujesz takich mebli oraz fachowej porady to polecam firme Ost-Mebel. Ekspozycję ma w jednym z pawilonów przy Jana Pawła II (obok kornika) naprzeciw bazarku na osiedlu Ogrody. Mam od nich meble od 5 lat i jestesmy zadowoleni zarówno z jakości samych mebli, z montazu jak i z obslugi właściciela, który ma chyba największe doświadczenie w tego rodzaju meblach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FURIA Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 11:33 W zeszłym roku robiłam kuchnie w ELTOP-ie, na wymiar, bardzo solidna robota. po 3 miesiącach coś tam mi się w szufladzie popsuło: szyna jakaś - zdemontowali wadliwą, zamontowali nową w ramach gwarancji, wszystko bardzo miło i szybko załatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander. Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: 77.255.255.* 04.09.09, 20:59 Ja kupowałem 2 razy w Eltopie osiem lat temu i rok i wszystko w jak najlepszym pożądku od projektu do montażu. Wszystko kompleksowo załatwione. Jak bym miał jeszcze raz robić meble to na pewno w tym sklepie. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek78 Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 16:27 Witam. Szczerze powiedziawszy wraz z zona zamowilismy meble do mieszkania w bloku w Eltopie i o ile obsluga mila, to prawda taka ze Pan z ktorym podpisywalismy umowe byl fachowy, ale to co przyszlo do naszego mieszkania to calkiem inna bajka. Fronty marnie pomalowane - lakier odpryskujacy na bokach, a sam blat kuchenny oklejany przez niewidomego... Oczywiscie dokonalismy reklamacji ale wtedy zaczal sie koszmar, do tej pory meble stoja (po roku czasu) w tamtym mieszkaniu i ich stan jest fatalny. Na cale szczescie sprzedalismy mieszkanie wraz z meblami kuchennymi, i przeprowadzilismy sie do domku prywatnego. Za rada i poleceniem znajomych skorzystalimy z uslug firmy Ost-Mebel i powiem szczerze ze jestem zadowolony. Jakosc wykonania, fachowa porada i montaz, oraz przedewszystkim jakos produktu na najwyzszym poziomie. Takze mysle ze kazdy decyduje za siebie, ja juz raz sie przewiozlem na "masowej" produkcji Eltopu i wybor udany trafil na Ost-Mebel, robia mebelki pod zamowienie od A-Z i od A-Z jestem zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j.muszka82 Re: Meble kuchenne - opinie producenci 08.10.09, 11:09 Ja na szczęście nie korzystałam z żadnej firmy z Ostrowca. Pół roku temu robiłam remont mieszkania i zasięgnęłam opinii na temat ostrowieckich sklepów meblowych. Niestety wiele osób nie było zadowolonych i już nie chodzi tylko o jedną firme... Ja zamawiałam w Tarnobrzegu, gość jest z Rzeszowa i przyjechał do mieszkania, wymierzył, zaproponował układ. Wcześniej z mężem byliśmy w sklepie i wybraliśmy sobie rodzaj mebli jak i kolor. dodatki tj. blat, uchwyty wybraliśmy jak gość przyjechał. Co najważniejsze, nie zapłaciłam dużo za meble, nawet taniej wyszło niż bym zamówiła w O-cu. Goście przyjechali i zamontowali, za drogę nie liczyli. Jestem bardzo zadowolona. Aha... Sklep nazywa się "wszystko dla domu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 08.10.09, 12:38 gość,goście - a nie wyrzygali się na koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Meble kuchenne - opinie producenci 08.10.09, 12:43 Błyskotliwy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
j.muszka82 Re: Meble kuchenne - opinie producenci 08.10.09, 19:14 "Gość" przyjechał zrobić pomiary,a "goście" przyjechali zamontować. Jak ktoś jest tępy to takim zostanie!!! Dodałam swoją opinie jak moi poprzednicy, widocznie Ty lubisz wydawać opinie na temat ludzi, których nie znasz i od razu ich gnoić - żygać to mi się się chce jak widzę takie wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson2 Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.09, 23:24 No tak ale do tematu też się stosujmy: "jak wiadomo wakacje czas odpoczynku ale nie dla wszystkich bo niektórzy sobie upodobali remonty :( gdzie w Ostrowcu można kupić solidne meble kuchenne??" Dyskusja o Sosnowcu na stronie sosnowca. Swoja droga, owszem pamiętajmy Państwo że zawsze możemy kupić coś taniej, ale ta oszczędność z czegoś wynika. Ja powiem że kupiłem także mebelki w Ost-Mebel niedawno i jestem zadowolony, ceny porównywałem długo (stosunek ceny do jakości) i Ost-Mebel wyszedł naprawde wporządku. Pozatym dostałem konkretny rabat z okazji 15lecia firmy (myśle że samo to o czymś świadczy - firma najstarsza na Ostrowieckim rynku ponoć). Samo wykonanie naprawde fenomenalne ale najbardziej zaskoczyła mnie profesjonalność techiniczna samego wykonania jak i obsługi. Szczerze polecam, już nie raz poleciłem i z tego co mi wiadomo jeszcze nikt ze znajomych mnie nie zabił a wręcz flaszke zarobiłem za dobrą rade bo też sa zadowoleni :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson2 Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.09, 23:27 A i dyskusja o Tarnobrzegu na Tarnobrzeg - teraz zauważyłem, kurde nie lubie i tępie takie cos. Jak mamy temat o wybieraniu marchewki jako sadzonki to po co nam wiedzieć czy 17calowe obręcze zmieszcza sie do malucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Meble kuchenne - opinie producenci IP: 80.50.238.* 25.11.09, 13:19 z tego co czytam u j.muszki to chyba dotyczy jednak Ostrowca. Napisane że zamawiane w TBG a montaż chyba w Ostrowcu. Z resztą jak firma solidna to te 60km dalej nie zrobi im wielkiej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś