Dodaj do ulubionych

Stosujecie Lady Comp?

06.05.11, 21:34
Może ma któraś z Was jakieś doświadczenia z tym urządzeniem?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Stosujecie Lady Comp? 07.05.11, 15:08
      stosujemy inny rodzaj antykoncepcji.
      lady comp raczejtrudno uznać za środek antykoncepcyjny..
      • grocholica Re: Stosujecie Lady Comp? 07.05.11, 22:17
        Jest takie forum o npr, tam chyba o tym dziewczyny piszą, ale wydaje mi się, że bez zachwytu...
    • melodya Re: Stosujecie Lady Comp? 09.05.11, 15:05
      Ja mam inny komputer cyklu - CycloTest 2 Plus, działa na tej samej zasadzie , różnica jest zasadnicza w cenie, CycloTest kosztuje 3 razy mniej.
      Opinie mam jak najbardziej pozytywną, jestem zadowolona, skuteczność ma 98% dodatkowo można wprowadzać dane o śluzie czy moczu, w Lady jest to niemożliwe i to też dodatkowy plusik dla Cyclo.
      • szara.wdowa Re: Stosujecie Lady Comp? 11.07.11, 13:55
        Lady Comp jest za drogi jak na zwykły komputer cyklu. Też jestem za CycloTestem, tańszy i ma więcej funkcji. Prawdopodobnie na wypłatę sobie zamówię wink
        • zielonykrolik Re: Stosujecie Lady Comp? 24.11.11, 16:08
          I jak kupiłaś go? Ja póki co jestem zadowolona, mimo że stosuję dopiero 2 miesiąc
      • ifcia86 Re: Stosujecie Lady Comp? 23.06.15, 15:07
        Ja zakupiłam Cyclotest 2 Plus jednak jak zobaczyłam jak on wygląda- mało czytelny wyświetlacz, słaby kabelek od sensora, niewygodne umieszczenie sensora- postanowiłam go odesłać. W końcu mamy prawo do odstąpienia od umowy do 10 dni od zakupu. Po ok. 2 tygodniach ciszy, po moim mailu z zapytaniem kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy otrzymałam informację, że nie uznali mojego zwrotu, gdyż wyjęłam urządzenie z opakowania i go dotykałam! ciekawe, w jaki sposób miałam je obejrzeć. Dodam, że urządzenie nie nosiło żadnych śladów użytkowania, nic nie było pogniecione, nie robiłam żadnych pomiarów! Zdecydowanie nie polecam! zarówno urządzenie jak i jakość obsługi klienta są na bardzo niskim poziomie!
        • elaakot Re: Stosujecie Lady Comp? 26.04.16, 14:29
          Ja zastanawiałam się nad kupnem cyclotestu i zdecydowanie odradzam. Cena jest może i przystępna ale urządzenia nie są przebadane naukowo, nie mają też atestu polskiego towarzystwa ginekologicznego. Nie mogą być też stosowane przy nieregularnych miesiączkach. Mój wybór padł więc na Lady Comp smile urządzenia są certyfikowane, na stronie można pobrać i przeczytać badania. Nieregularne miesiączki (u mnie od zawsze) nie są przeciwwskazaniem i nie wpływają na skuteczność ladycomp. Cena wyższa ale jakoś o niebo lepsza i pewność że produkt jest bezpieczny. Dla mnie plusem jest też fakt, że nie muszę zastanawiać się i analizować własnego śluzu (współczuje tym, które muszą tą robić). Wystarczy pomiar temperatury smile
          • mac3k123 Re: Stosujecie Lady Comp? 17.01.17, 14:07
            Jestem ciekawa czy nabyłaś Lady Comp? Jeżeli tak to jaka jest Twoja opinia? Ja mam właśnie LC i bardzo sobie chwalę, jest to starsza wersja bo ma już ponad 10 lat ale w dalszym ciągu jest niezawodny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka