Dodaj do ulubionych

Krostki a golenie miejsc intymnych

30.11.09, 13:53
Po goleniu tych miejsc a szcerze to dzien pózniej wyskakują mi krostki które
zdarza się że swędzą :( Albo najgorzej to jak bielizna się o nie oceria. Macie
jakiś skuteczny sposób przeciw krostkom tym :((
Obserwuj wątek
    • rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 30.11.09, 23:08
      NIKT NIGDY TEGO NIE MIAŁ ? DZIWNE :/
      • Gość: moona Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.09, 20:23
        Posmarowanie tych miejsc olejkiem dla dzieci, zaraz po goleniu....;-) pomaga....;-)
        • rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 01.12.09, 21:07
          Poważnie ? a jakiś inny sposób na to macie ;-))?
      • Gość: ja Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.chello.pl 02.12.09, 16:44
        wiele osób to miało i temat był na forach o zdrowiu i urodzie wiele razy
        (wyszukiwarka).
        • rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 02.12.09, 17:41
          Nie mam czasu na poszukiwanie tematów.
          • Gość: elka Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.tvkdiana.pl 02.12.09, 19:47
            z daty postu wynika ze stracilas juz 3 dni
            problem masz podobno od dawna, i najwyrazniej miec bedziesz jeszcze
            dlugo
            moze oplaci sie jednak poswiecic temu troche czasu?

moze wybierz sie do dermatologa, no chyba ze nie masz czasu
            ale mysle ze lekarz moze dobrac masc, albo nakazac chodowle warkoczy
            • rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 02.12.09, 21:57
              Spójrz KOBIETO NA SIEBIE.
              • Gość: polecam Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.cable.ubr10.live.blueyonder.co.uk 03.12.09, 11:51
                polecam dezynfekowanie nozykow do golenia po kazdym uzyciu lub
                uzywanie jednorazowek. Krostki swiadcza o stanie zapalnym, wiec
                dobrze posmarowac golone miejsca woda utleniona, obecnym krostkom
                dobrze zrobi posmarowanie mascia np hydrocortisonum (bez recepty w
                aptekach).
                • Gość: SZOKKK rybka.live - co to za przeszczep tu bytuje IP: 80.54.34.* 03.12.09, 12:27
                  kobieto ile ty masz lat <12 ?> i czy ty jesteś normalna ?

1. "Po goleniu tych miejsc a szczerze to dzień później wyskakują mi krostki"

Większości kobiet wyskakują krostki po goleniu maszynką, na internecie jest
                  milion tego typu wątków, czy tak trudno jest wejść na jakiś ? Tylko nie pisz
                  jeszcze , ze oczekujesz ,że ekspert , który jest ginekologiem ci pomoże ??? :DD

2.moona - " Posmarowanie tych miejsc olejkiem dla dzieci..pomaga "
                  ty : - " Poważnie ?"

Nie, jaja sobie robi.

3."Nie mam czasu na poszukiwanie tematów. "

Ty wiesz w ogole co to jest czas ?? wejść na gazetę , zalogować się , napisać co
                  i jak + czekanie aż ktoś odpisze a ty zrozumiesz i uwierzysz to jest dopiero
                  STRATA czasu.

Sto razy prościej jest wpisać w wyszukiwarkę co i jak i wyskakuje ci "milion "
                  porad jak uniknąć owych krostek a na dodatek jak i czym się depilować żeby ich
                  nie było.w 15 minut dowiadujesz się co i jak .POMYŚL to nie boli.

4."Spójrz KOBIETO NA SIEBIE. "

Co to jest za tekst ??? Co on ma niby oznaczać ? Zła gimnazjalistka w ataku
                  ???Jak masz więcej niż 14 lat a zapewne tak skoro jesteś konsultantką to
                  współczuje głupoty.Powyżej ww wieku powinno się już zmądrzeć, może na tym się
                  skup a nie na depilowaniu hmm
                  • rybka.live Szerokości kobieto 03.12.09, 14:23
                    Przeszczepem możesz nazywać swoich znajomych ale nie mnie. Szukałaś zaczepki to
                    ją masz !!! wiesz nie każdy musi być bystry jak Ty hahaha... Nie chcesz tego
                    czytać to najlepiej tutaj nie wchodź.
                    Nikt Ciebie tutaj nie zapraszał...
                    Nie potrafi nawet się zalogować hehe... mysli że jak jest gościem to wszystko
                    jej wolno i nie da sie sprawdzić kim jesteś.
                    Jeden cyk i wiem wszystko o Tobie. amen
                    • rybka.live Re: Szerokości kobieto 03.12.09, 14:24
                      Nienormalna to jesteś TY:)

Pozdrowienia zakało :)
                      • Gość: szok och ach IP: 80.54.34.* 03.12.09, 14:34

A co tu ma bystrość do rzeczy ? pisze ci ktoś ,gdzie możesz iść żeby się szybko
                        dowiedzieć czegoś sensownego a ty wyjeżdżasz z jakimś tekstem na poziomie
                        dziewczyny z gimnazjum...i na dodatek dalej tu siedzisz zamiast iść na pierwsza
                        lepsza stronę która ci wyskoczy po wpisaniu odpowiedniego hasła w wyszukiwarkę.

Ps : moi znajomi są mądrzy.

to to "cykaj" dziecko a potem marudź ,że czasu nie masz

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka