rybka.live 30.11.09, 13:53 Po goleniu tych miejsc a szcerze to dzien pózniej wyskakują mi krostki które zdarza się że swędzą :( Albo najgorzej to jak bielizna się o nie oceria. Macie jakiś skuteczny sposób przeciw krostkom tym :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 30.11.09, 23:08 NIKT NIGDY TEGO NIE MIAŁ ? DZIWNE :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moona Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.09, 20:23 Posmarowanie tych miejsc olejkiem dla dzieci, zaraz po goleniu....;-) pomaga....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 01.12.09, 21:07 Poważnie ? a jakiś inny sposób na to macie ;-))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.chello.pl 02.12.09, 16:44 wiele osób to miało i temat był na forach o zdrowiu i urodzie wiele razy (wyszukiwarka). Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 02.12.09, 17:41 Nie mam czasu na poszukiwanie tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.tvkdiana.pl 02.12.09, 19:47 z daty postu wynika ze stracilas juz 3 dni problem masz podobno od dawna, i najwyrazniej miec bedziesz jeszcze dlugo moze oplaci sie jednak poswiecic temu troche czasu? moze wybierz sie do dermatologa, no chyba ze nie masz czasu ale mysle ze lekarz moze dobrac masc, albo nakazac chodowle warkoczy Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: Krostki a golenie miejsc intymnych 02.12.09, 21:57 Spójrz KOBIETO NA SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Krostki a golenie miejsc intymnych IP: *.cable.ubr10.live.blueyonder.co.uk 03.12.09, 11:51 polecam dezynfekowanie nozykow do golenia po kazdym uzyciu lub uzywanie jednorazowek. Krostki swiadcza o stanie zapalnym, wiec dobrze posmarowac golone miejsca woda utleniona, obecnym krostkom dobrze zrobi posmarowanie mascia np hydrocortisonum (bez recepty w aptekach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZOKKK rybka.live - co to za przeszczep tu bytuje IP: 80.54.34.* 03.12.09, 12:27 kobieto ile ty masz lat <12 ?> i czy ty jesteś normalna ? 1. "Po goleniu tych miejsc a szczerze to dzień później wyskakują mi krostki" Większości kobiet wyskakują krostki po goleniu maszynką, na internecie jest milion tego typu wątków, czy tak trudno jest wejść na jakiś ? Tylko nie pisz jeszcze , ze oczekujesz ,że ekspert , który jest ginekologiem ci pomoże ??? :DD 2.moona - " Posmarowanie tych miejsc olejkiem dla dzieci..pomaga " ty : - " Poważnie ?" Nie, jaja sobie robi. 3."Nie mam czasu na poszukiwanie tematów. " Ty wiesz w ogole co to jest czas ?? wejść na gazetę , zalogować się , napisać co i jak + czekanie aż ktoś odpisze a ty zrozumiesz i uwierzysz to jest dopiero STRATA czasu. Sto razy prościej jest wpisać w wyszukiwarkę co i jak i wyskakuje ci "milion " porad jak uniknąć owych krostek a na dodatek jak i czym się depilować żeby ich nie było.w 15 minut dowiadujesz się co i jak .POMYŚL to nie boli. 4."Spójrz KOBIETO NA SIEBIE. " Co to jest za tekst ??? Co on ma niby oznaczać ? Zła gimnazjalistka w ataku ???Jak masz więcej niż 14 lat a zapewne tak skoro jesteś konsultantką to współczuje głupoty.Powyżej ww wieku powinno się już zmądrzeć, może na tym się skup a nie na depilowaniu hmm Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Szerokości kobieto 03.12.09, 14:23 Przeszczepem możesz nazywać swoich znajomych ale nie mnie. Szukałaś zaczepki to ją masz !!! wiesz nie każdy musi być bystry jak Ty hahaha... Nie chcesz tego czytać to najlepiej tutaj nie wchodź. Nikt Ciebie tutaj nie zapraszał... Nie potrafi nawet się zalogować hehe... mysli że jak jest gościem to wszystko jej wolno i nie da sie sprawdzić kim jesteś. Jeden cyk i wiem wszystko o Tobie. amen Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: Szerokości kobieto 03.12.09, 14:24 Nienormalna to jesteś TY:) Pozdrowienia zakało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok och ach IP: 80.54.34.* 03.12.09, 14:34 A co tu ma bystrość do rzeczy ? pisze ci ktoś ,gdzie możesz iść żeby się szybko dowiedzieć czegoś sensownego a ty wyjeżdżasz z jakimś tekstem na poziomie dziewczyny z gimnazjum...i na dodatek dalej tu siedzisz zamiast iść na pierwsza lepsza stronę która ci wyskoczy po wpisaniu odpowiedniego hasła w wyszukiwarkę. Ps : moi znajomi są mądrzy. to to "cykaj" dziecko a potem marudź ,że czasu nie masz Odpowiedz Link Zgłoś