charlee1980 29.01.12, 23:33 Witam czy tabletki anty wpływają na rozmiar biustu? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: tabletki a rozmiar biustu 30.01.12, 19:26 czasami tak, czasami nie. to zalezy. Odpowiedz Link
wishiwereflat Re: tabletki a rozmiar biustu 01.02.12, 18:03 Również chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie: mam dosyć spory biust i zwiększenie jego rozmiaru jest tym skutkiem ubocznym antykoncepcji, którego boję się najbardziej - czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? <br> Czy to zależy od ilości/rodzaju hormonu i czy są jakieś tabletki, po których "rośnie mniej", albo bardziej (tych będę unikać, słyszałam, że rośnie po Yasminelle?) <br> Dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link
marie-l Re: tabletki a rozmiar biustu 01.02.12, 18:15 zanim zaczęłam przyjmować tabletki, moja koleżanka powiedziała mi, że jej piersi urosły przez tabletki i tak też się nastawiłam. czekałam, czekałam, a tu nic. więc to chyba zależy od osoby, bo bierzemy z koleżanką takie same tabletki. Odpowiedz Link