boje_sie1
13.02.13, 01:25
Dzień dobry.
Mam 19 lat i mam objawy ciąży, dodam też że cały czas brałam tabletki antykoncepcyjne(ale w między czasie byłam chora), tabletki wybrałam do końca czyli do piątku 8 lutego, brałam diane 35. Mam zmęczenie, plamienie(już tak przy drugiej miesiączce, obecnie jest różnie raz są raz nie),zmiany nastroju, nudności i wymioty, częste oddawanie moczu, obolałe piersi, zawroty głowy, mam zgagę, boli mnie dół brzucha, brak apetytu, biegunka. Miesiączkę planowo mam dostać w czwartek. Robiłam test wyszedł negatywnie. Byłam dziś u ginekologa po badaniu lekarz powiedział, że nie jest w stanie mi powiedzieć czy jestem w ciąży bo dziecko jeszczy było by za małe by je wyczuć, gdy mnie badał lekarz (wewnątrz i uciskał brzuch)to po lewej stronie strasznie mnie zabolało miałam aż świeczki w oczach, ból nie był na wysokości jajników tylko trochę wyżej. Dodatkowo cały dół mnie boli gdy siedzę..Zdziwiło mnie,że nawet usg nie zrobił. Mam zrobić test za dwa dni. Lekarz przepisał mi tabletki na wywołanie miesiączki i coś na rozluźnienie mięśni by mnie tak nie bolało. Dodał, że jak nie dostane miesiączki mam przyjść za dwa tygodnie.Strasznie się denerwuję. Czy mogę być w ciąży?