agati77
29.04.20, 19:14
Witam,czy ktos stosowal minipigulki Cerazette?Czy one moga spowodowac nasilenie sie objawow zoladkowo-jelitowych?Biore drugie opakowanie i mam wrazenie ze moj zoladek zle je znosi.Moj refluks daje o sobie znac bardzo czesto,jest mi niedobrze,mam non stop wzdecia.Mam co prawda zdiagnozowany zespol jelita nerwowego,oraz refluks,ale objawy zazwyczaj nie byly az tak dokuczliwe.W dodatku mam non stop plamienia,a od 5 dni obfite i bolesne krwawienia, a te tabletki dostalam wlasnie ze wzgledu na krwotoczne miesiaczki spowodowane miesniakiem.Lekarz powiedzial ze na poczatku moga byc nieregularne krwawienia ale z czasem wszystko powinno sie ustabilizowac.U mnie jest odwrotnie: pierwsze 3 tygodnie bylo super,jedynie delikatne plamienia co kilka dni,natomiast od 2 tygodni mam plamienia caly czas ktore zmienily sie w krwawienia jak przy okresie.Jestem zalamana tym bardziej ze biore po 2 tabletki dziennie o tej samej porze.Dwie,zeby zminimalizowac ryzyko krwawien,a ja krwawie juz 2 tyg.Jestem obecnie na poczatku drugiego opakowania (5ty tydzien stosowania). Prosze napiszcie o swoich doswiadczeniach z tymi pigulkami.