Dodaj do ulubionych

naturalne metody

13.02.05, 23:14
Witam.
Czy Istnieje mozliwosc zajscia w ciaze, jesli ewentualne ryzyko zaplodnienia
nastapilo 24h przed teoretycznym dniem, w ktorym moja dziewczyna powinna
dostac miesiaczke? Dzis mija tydzien od dnia (teoretycznego), kiedy
miesiaczka powinna sie rozpoczac jednak nadal jej nie ma. Moja dziewczyna
zazywa od 2 tygodni tabletki na uspokojenie (podobno mocne, na racepte).
Lekarz zaznaczyl, ze cykl miesiaczkowy moze sie "rozregulowac", czy to moze
byc przyczyna spozniajacego sie okresu ? Z gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • gunner3 Re: naturalne metody 13.02.05, 23:17
      Zapomnialem dodac, ze od kilku dni moja dziewczyna ma objawy, ktore zawsze
      poprzedaly jej miesiaczke: wahania nastroju, bol brzucha, bol piersi.
      • anula36 Re: naturalne metody 13.02.05, 23:25
        niech zrobi test ciazowy - jesli cykl sie rozregulowal - to w tym dniu w ktorym
        teoretycznie miala byc miesiaczka -mogla byc owulacja.
        • gunner3 Re: naturalne metody 13.02.05, 23:40
          Owulacja miala miejsce jeszcze przed rozpoczeciem brania tych tabletek, jakies
          11 dni przed ryzykiem zaplodnienia. Moja dziewczyna prowadzi kalendarzyk i
          odnotowuje wszystkie zachodzace zmiany. Ja nie znam sie na tym tak dobrze, ale
          ona nie zauwazyla aby w tym czasie miala byc owulacja. Wszystkie objawy
          wskazuja na zblizajacy sie okres, jednak trwa to juz kilka dni a czytalem ze
          przy ciazy objawy sa podobne jak przed miesiaczka. Czy fakt, iz owulacja miala
          miejsce kilkanascie dni przed mozliwoscia zaplodnienia zmniejsza ryzyko zajscia
          w ciaze ?
          • anula36 Re: naturalne metody 13.02.05, 23:45
            KOmorka jajowa zyje ok 72 godz, plemniki do 7 dni.
            Tu naprawde nei ma co gdybac- test jasno wykaze czy jest w ciazy czy nie jest.
            Jesli nie jest niech czeka cierpliwie na okres,jesli jest, na porodwink
            • mandi.ole Re: naturalne metody 14.02.05, 09:15
              A jakie bierze leki? ja tez biorę leki antydepresyjne, uspokajające no i cykl
              faktycznie wariował, dopóki nie zaczęłam brać antykon tab. Teraz jest ok.
              jeśeli owulacja była wcześniej kilkanaście dni, nie powinieneś się obawiać.
              nawtomiast nie wiadomo, czy te leki, które ona bierze, nie wpłynęły na kolejne
              ow?! niech zrobi test, już powinno byc wiadome..
              pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka