Dodaj do ulubionych

zastrzyk zamiast tabletek

24.05.05, 12:25
czy ktos juz tego stosował czy to faktycznie daje 100% pewnosc, bo czytałam
ze taki zastrzyk robi sie raz na trzy czy cztery miesiace juz nie pamietam i
kosztuje ok 40zl, czy moze ktos mi cos na ten temat napisac
Obserwuj wątek
    • antosiczek Re: zastrzyk zamiast tabletek 25.05.05, 19:34
      Chyba depo provera jest w zastrzyku, kliknij w wyszukiwarkę, mi po przeczytaniu
      co niektórych postów odechciałoby się od razu.
    • koa5 Re: zastrzyk zamiast tabletek 26.05.05, 03:14
      Poczytaj tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=23445347&v=2&s=0
    • tristessa Re: zastrzyk zamiast tabletek 30.05.05, 13:18
      ta depo provera, czy jak tam jest tym zastrzykom, to podobno straszne świństwo -
      o wiele bardziej szkodliwe niż normalna pigułka. Ale iile w tym prawdy nie
      wiem, bo informował mnie kolega farmacuta...
      • an802 Re: zastrzyk zamiast tabletek 31.05.05, 12:14
        juz wam mowie : wiem bo uzywalam: zastrzyk 1 na 3 miesiace, 50 zł, ale TYLKO
        dla kobiet ktore juz urodzily dziecko albo nie plauja w ogole bo to sliny
        zastrzyk i ona dziala przez 3 lata wiec jak planujecie dziecko to po odstawiniu
        zastrzykow musicie czekac 3 lata na dziecko...no chyba ze nie planujecie
        szkoda, bo to fajna sprawa ...ppapaaa
        • nnetka Re: zastrzyk zamiast tabletek 02.06.05, 15:24
          Brałam 3 razy. Ostatnio 1 pazdziernika, okres dostalam dopiero dzis, ale czy
          plodnosc powrocila nie wiem. Przytylam 10 kg. Moze i dobra rzecz ale dla tych
          ktorzy juz nie planuja dzicie albo planuja ale dopiero za 5 lub wiecej lat,
          gdyz plodnosc moze wracac nawet do 3 lat. Najgorsze bylo u mnie tycie, ale
          wiele diewczyn mialo powazniejsze komplikacje. Drugi raz bym nie wziela i nie
          polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka