cleopatra13 24.05.05, 12:25 czy ktos juz tego stosował czy to faktycznie daje 100% pewnosc, bo czytałam ze taki zastrzyk robi sie raz na trzy czy cztery miesiace juz nie pamietam i kosztuje ok 40zl, czy moze ktos mi cos na ten temat napisac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antosiczek Re: zastrzyk zamiast tabletek 25.05.05, 19:34 Chyba depo provera jest w zastrzyku, kliknij w wyszukiwarkę, mi po przeczytaniu co niektórych postów odechciałoby się od razu. Odpowiedz Link
koa5 Re: zastrzyk zamiast tabletek 26.05.05, 03:14 Poczytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=23445347&v=2&s=0 Odpowiedz Link
tristessa Re: zastrzyk zamiast tabletek 30.05.05, 13:18 ta depo provera, czy jak tam jest tym zastrzykom, to podobno straszne świństwo - o wiele bardziej szkodliwe niż normalna pigułka. Ale iile w tym prawdy nie wiem, bo informował mnie kolega farmacuta... Odpowiedz Link
an802 Re: zastrzyk zamiast tabletek 31.05.05, 12:14 juz wam mowie : wiem bo uzywalam: zastrzyk 1 na 3 miesiace, 50 zł, ale TYLKO dla kobiet ktore juz urodzily dziecko albo nie plauja w ogole bo to sliny zastrzyk i ona dziala przez 3 lata wiec jak planujecie dziecko to po odstawiniu zastrzykow musicie czekac 3 lata na dziecko...no chyba ze nie planujecie szkoda, bo to fajna sprawa ...ppapaaa Odpowiedz Link
nnetka Re: zastrzyk zamiast tabletek 02.06.05, 15:24 Brałam 3 razy. Ostatnio 1 pazdziernika, okres dostalam dopiero dzis, ale czy plodnosc powrocila nie wiem. Przytylam 10 kg. Moze i dobra rzecz ale dla tych ktorzy juz nie planuja dzicie albo planuja ale dopiero za 5 lub wiecej lat, gdyz plodnosc moze wracac nawet do 3 lat. Najgorsze bylo u mnie tycie, ale wiele diewczyn mialo powazniejsze komplikacje. Drugi raz bym nie wziela i nie polecam. Odpowiedz Link