Dodaj do ulubionych

PILNEEE!!!!

19.08.05, 14:03
wiem, ze zakazane, wiem...ale potrzebuje Harmonetu;/Na wizyte u lekarza bede
czekala miesiac!!!!!!a tabletek potrzebuje praktycznie JUZ;/jesli ktoras z
Was zechce odsprzedac nieuzywane opakowanie lub recepty, bede
wdzieczna.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Obserwuj wątek
    • bo.tak Re: PILNEEE!!!! 19.08.05, 14:07
      wizyta to jedno a recepta to drugie: powiedz lekarzowi ze ci sie skonczyly i ze
      potrzebujesz szybko recepty, oni rozumieja, czesto maja takie przypadki,
      pozdrawiam
      • malerude Re: PILNEEE!!!! 19.08.05, 14:09
        cos ty!!probowalam pare razy juz sie dopchac!!ale baby w poczekalni zjadaja
        wzrokiem i machaja lapami tak ze sie odechciewa wszystkiego!poza tym, lekarz
        przyjmuje 7 osob dziennie i to wedlug kolejnosci z rehjestracji!tragedia po
        prostu:/gdyby zdobycie recepty bylo latwe, nie zawracalabym kobitom D***
    • gosienka1981 Re: PILNEEE!!!! 19.08.05, 14:20
      Ja mam i chętnie odsprzedam. jestem z Wawy. Pisz na gosienka1981@gazeta.pl
      • gosienka1981 Re: PILNEEE!!!! 19.08.05, 20:49
        już nieaktualne
        • malerude Re: PILNEEE!!!! 20.08.05, 15:54
          gosienka1981: odpowiedz czy sie wycofalas czy nie?bo zadnego kontaktu z Toba i
          nie wiem czy dac se siana czy nie!!!
          • gosienka1981 Re: PILNEEE!!!! 22.08.05, 15:22
            nie wycofałam się. napisałam Ci maila wczoraj wieczorem, bo w weekend nie
            miałam dostępu do kompa. Napisałam, że nieaktualne, bo się dogadałyśmy, a
            pisało do mnie sporo dziewczyn, które były zainteresowane. Niestety nie wiem,
            czy z Twojej strony to jest aktualne, bo też się nie odzywasz. Napisz coś...
    • tracja4 Re: PILNEEE!!!! 21.08.05, 18:14
      Koleżanka kiedyś po prostu usiadła w poczekalni, weszła jak przyszła niby jej
      kolej i wyjaśniła lekarzowi o co chodzi. Był niechętny, ale jak go spytała co
      mam robić przez ten miesiąc, jaki musiałaby czekać na wizyte, to wypisał jej tą
      nieszczęsną reeptę.
      Możesz też zadzwonić do rejestracji i powiedzieć o co chodzi. Moja babcia
      bierze stałe leki i po prostu wypisuje sobie receptę na kartce, po czym idzie
      do przychodzi,gdzie jej podbijają i już.
      Ja chodzę prywatnie do Centrum Zdrowia Kobiety i tam wystarczy przez telefon
      poprosić o receptę i za 2 dni jest gotowa.
    • patssi Re: PILNEEE!!!! 25.08.05, 20:46
      bingoo!ja też tak robię!gdyby wszyscy mieli taki problrm jak ty to w kolejkach
      stałyby tylko babeczki po tabletki!zadzwoń -przedstaw się-poproś i już..pełna
      kultura!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka