straszny-wilk 28.11.07, 21:35 czy któraś Was wiedziala żejest takastrona? wiele ciekawych rzeczy się dowiedzialam, super ze ktos o tym pomyślal. Polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
best-docia Re: www.endometrioza.sos.pl 04.12.07, 12:28 Ja również jestem pod pozytywnym wrażeniem stony www.endometrioza.sos.pl dość szczegółowo opisane informacje których wciąż szukamy i widać forum się także rozwija. Czekamy na więcej! gdyż niektóre katalogi są jeszcze puste :-) super też że dodaliście tą sronę do STRONEK TEMATYCZNYCH! Odpowiedz Link
barbra25 Re: www.endometrioza.sos.pl 06.12.07, 08:07 Świetnie, można nawet założyć bloga. Może uda mi się zamieścić zdjęcia blizny pooperacyjnej, dzień po dniu: jak się goiła... Odpowiedz Link
wesola.wdowka Re: www.endometrioza.sos.pl 06.12.07, 14:45 super zamieść to zdjęcie chciałabym je zobaczyć! to co zakładamy blogi??? podoba mnie się ta strona właśnie idę do szpitala a tam wszystko opisane jak się przygotować itd! :-))))))) Odpowiedz Link
barbra25 DO wesola.wdowka 07.12.07, 08:56 Trzymam kciuki za operację! Napisz po wyjściu ze szpitala! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wesola.wdowka Re: DO wesola.wdowka 07.12.07, 12:49 a Ty prosze umieść to zdjęcie jeśli możesz z operacji! napisałam maila do www.endometrioza.sos.pl i odpisali że zrobią zakładkę WASZE ZDJĘCIA! także jak możesz to opublikuj nie jedna będzie zadowolona że może zobaczyć, a skąd Ty jesteś?- miasto? Odpowiedz Link
lewana77 Re: DO wesola.wdowka 07.12.07, 14:18 blogi, rozmowy, wymiana doswidczen w leczeniu www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=50409 Odpowiedz Link
best-docia Re: www.endometrioza.sos.pl 08.12.07, 21:04 Jendak ta strona jest jeszcze w budowie ma byc duzo interesujących tematów rozbudowany dzial dotyczacy psychiki, napisalam do administratora i dopisali! :-))))) Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: www.endometrioza.sos.pl 09.12.07, 00:02 Średnio mi się podobała. Podejrzane jest to, że brakuje danych o twórcach strony czy też autorów opublikowanych tam artykułów. Podejrzewam, że jest to firma produkująca parafarmaceutyki skierowane do kobiet chorych na endo i że sama strona stanowi pseudoreklamę tych preparatów. Takie "szamańskie" praktyki (zwane tam medycyną alternatywną) są ma przedstawione na równi z medycznymi osiągnięciami. A opisy różnych ziołowych preparatów przedstawione są tam bardzo dokładnie, podczas gdy informacja o lekach przeciwzapalnych jest bardzo skrótowa i wprost nie wskazuje ich nazw handlowych. Odpowiedz Link
straszny-wilk Re: www.endometrioza.sos.pl 09.12.07, 10:22 Twórcą strony jest jedna z nas, chora od kilku lat na endometriozę, strona w budowie i tekst powitalny także, dowiedzialam się o tym pisząc nich, adres podany na stronie. Takze magdaena mnie natchnela ale prawda jest taka ze staramy sie sobie pomoc i to jest piekne! Odpowiedz Link
chora.6 Re: www.endometrioza.sos.pl 09.12.07, 16:44 No nareszcie ktos zaczyna głosic o tej strasznej paskudnej chorobie!! BRAWO!!Naprawde fajna i ciekawa stronka:) Odpowiedz Link
al_ina Re: www.endometrioza.sos.pl 11.12.07, 14:20 uporządkowane w jednym miejscu , rzetelnie opisane, to pocieszające że któraś z nas wpadła na taki pomysł, gratuluję i bardzo się cieszę! Odpowiedz Link
mariola19761 NOWE POLSKIE FORUM - A TAK MAŁO ZAINTERESOWANYCH 14.12.07, 14:28 Dziewczyny co z Wami , dzielcie się swoimi doswiadczeniami i przezyciami .Lekarze nie są w stanie udzielic nam tylu informacji ilu dowiadujemy się od siebie nawzajem . Zachęmam do zalogowania się i do dyskusji. Odpowiedz Link
wesola.wdowka Re: NOWE POLSKIE FORUM - A TAK MAŁO ZAINTERESOW 17.12.07, 11:33 ja uważam że strona jest super, mnie wiele pomogła, ciekawe informacje których nuie można nigdzie znaleźć! po za tym tam także jest forum i zalogowało się z tego co widzę trochę nowych dziewcząt, trzeba czerpać informacje skąd się da, więc brawo dla dziewczyny która założyła tą stronkę www.endometrioza.sos.pl Odpowiedz Link
wenusonline Re: www.endometrioza.sos.pl 17.12.07, 11:57 myślę że nie ma co kruszyć kopii, stronka jest przydatna a my powinnysmy sie cieszyć że jest! było wiele planów by stworzyć taką stronę więc teraz jest! ja tam się cieszę! pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!! buziaki Odpowiedz Link
littleprincessa Re: www.endometrioza.sos.pl 18.12.07, 10:33 Cześć wszystkim, jest już od jakiegoś czasu piierwszy portal poświęcony endo. Dużo osób już z niego korzysta. Niedawno również powstało tam forum. Wszystko jest świetnie opisane i widać że ktoś się do tego przyłożył. W końcu ktoś pomyślał o nas i będziemy miały swoje miejsce na stałe w internecie. Umieścili tam świetne filmy o endometriozie. co jakiś czas dodają tam nowe wiadomości, polecam. littleprincessa Odpowiedz Link
littleprincessa Re: www.endometrioza.sos.pl 18.12.07, 10:34 aha adres to www.endoendo.pl littleprincessa napisała: > Cześć wszystkim, jest już od jakiegoś czasu piierwszy portal > poświęcony endo. Dużo osób już z niego korzysta. Niedawno również > powstało tam forum. Wszystko jest świetnie opisane i widać że ktoś > się do tego przyłożył. W końcu ktoś pomyślał o nas i będziemy miały > swoje miejsce na stałe w internecie. > Umieścili tam świetne filmy o endometriozie. co jakiś czas dodają > tam nowe wiadomości, polecam. littleprincessa Odpowiedz Link
koralgolmis te z już byłam na tej stronce 18.12.07, 11:04 czesc dziewczyny byłam juz na stronce www.endoendo.pl nareszcie ktoś się nami zajął. Dużo się dowiedziałam o naszej choirobie, nie tylko o konwencjonalnym leczeniu, ale tez o innych metodach. Dużo jest tłumaczen tekstów anglojęzycznych. autorzy podają też źródła, więc teksty są wiarygodne.No i jest tez forum. Mnie sie ogólnie podobało, a co wy na to? pozdrawiam Odpowiedz Link
wenusonline www.endometrioza.sos.pl 18.12.07, 11:29 wlaśnie super że mamy gdzie zaglądać, też mam zamiar dodać swoje zdjęcia tylko czekam na uaktywnienie zakładki wasze zdjęcia, ponad to zgłosiłam kilka moich propozycji które maja byc uwzględnione na www.endometrioza.sos.pl :-))) Odpowiedz Link
best-docia Re: www.endometrioza.sos.pl 20.12.07, 11:48 zauwazylam ze na youtube jak sie wpisze endometriosis o jest kilka filmow np z laparoskopii, na blogu na endometrioza.sos.pl zamieszcze kilka zdjec dotyczacych endo takze jakby ktos mial ochote zapraszam, ale jak narazie zakupy swiateczne! Odpowiedz Link
kaprysnamagda Re: www.endometrioza.sos.pl 24.12.07, 00:19 fakt fajna! i milo że zalozycielka odpisuje na maile, weoslych swiat !!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link
cholernaendo Re: www.endometrioza.sos.pl 26.12.07, 12:28 poruszając temat endometriozy gdziekolwiek mam wrażenie że zaczyna się coś dziac, ze są miejsca do których mogę wrócic, pozalic i wiem ze znajde zrozumienie, tak tez odnalazlam sens w pisaniu do mych wirtualnych kolezanek ktore niekiedy bardziej pomoga niz ktos bliski, Odpowiedz Link
al_ina Re: www.endometrioza.sos.pl 10.01.08, 15:16 cieszę się że się nas aż tyle już zalogowało na www.endometrioza.sos.pl/ właśnie wróciłam ze szpitala miało byc lepiej ale nie jest! natomiast wspierana jestem waszymi historiami tym że nie jesteś sama! Odpowiedz Link