gwiazdeczka201 04.11.05, 21:39 Moze dla Was to pytanie wyda sie smieszne, ale nurtuje mnie pytanie: czym sie roznia tabletki antykoncepcyjne od tabletek hormonalnych? I nie wiecie moze cze Novynette sa tabl. antykoncepcyjnymi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: tabletki anty a hormonalne 04.11.05, 22:10 gwiazdeczka201 napisała: > Moze dla Was to pytanie wyda sie smieszne, ale nurtuje mnie pytanie: czym sie > roznia tabletki antykoncepcyjne od tabletek hormonalnych? I nie wiecie moze > cze Novynette sa tabl. antykoncepcyjnymi? Wszystkie antykoncepcyjne są hormonalnymi, nie wszystkie hormonalne działają antykoncepcyjnie. Novynette to zwykła, hormonalna tabletka antykoncepcyjna. Odpowiedz Link
gwiazdeczka201 Re: tabletki anty a hormonalne 04.11.05, 22:13 No to wiem, ale ostatnio moja kolezanka na moja odpowiedz, ze biore Novynette spytala sie czy one sa antykoncepcyjne czy tylko hormonalne...Stad moje pytanie Odpowiedz Link
the_kami Re: tabletki anty a hormonalne 04.11.05, 22:29 gwiazdeczka201 napisała: > No to wiem, ale ostatnio moja kolezanka na moja odpowiedz, ze biore Novynette > spytala sie czy one sa antykoncepcyjne czy tylko hormonalne...Stad moje > pytanie Znaczy - czas się dokształcić. Odpowiedz Link