Dodaj do ulubionych

Tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakowaniem

24.02.06, 19:14
Czy jest ktoś kto robił tylko dwa dni przerwy między kolejnym
opakowaniem?Trzeciego dnia przerwy, w ktorym planuję przyjać 1 tabletkę z
nowego opakowania występuje u mnie okres.
Obserwuj wątek
    • cala_w_kwiatkach Re: Tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakow 24.02.06, 19:46
      a czemu tylko 2 dni przerwy? nie bedziesz miała krwawienia i wszytsko ci sie
      rozreguluje, bo zamiast 7 dni beda 2
      • lukrecja181 Re: Tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakow 24.02.06, 20:04
        Chcę zmienić termin wystąpienia miesiączki i taka przerwa by mi odpowiadała
        • anula36 Re: Tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakow 24.02.06, 20:37
          to w ogole odpusc przerwe- tabletki anty to nie cukierki.
          • olenka.k Owszem 24.02.06, 21:09
            ja tak zrobiłam - postapiłam zgodnie z tym co doradziła w takiej sprawie ulotka
            i zgodnie z ulotka : pierwszego dnia krwawienie (raczej lekkie) a potem
            plamienia kilka dni (chyba 2). Pozdrawiam!
            ps.To nie jest kombinowanie, tylko normalny sposób "bez konsekwencji" (cytuję
            za ulotką).
            • lukrecja181 Re: Owszem 24.02.06, 21:53
              Ulotka regulon niewiele mówi.
              • olenka.k Re: Owszem 25.02.06, 15:38
                Ulotka Regulonu jest kiepska, żeby nie powiedzieć gorzej, ale ja poprosiłam
                mojego lekarza o jakieś dodatkowe materiały na jego temat i wręczył mi niedużą
                książeczkę na temat tych tabletek i antykoncepcji w ogóle, wydany przez Gedeon
                Richter- zapewne jakiś folder reklamowy wydany przez producenta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka