lukrecja181 24.02.06, 19:14 Czy jest ktoś kto robił tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakowaniem?Trzeciego dnia przerwy, w ktorym planuję przyjać 1 tabletkę z nowego opakowania występuje u mnie okres. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakow 24.02.06, 19:46 a czemu tylko 2 dni przerwy? nie bedziesz miała krwawienia i wszytsko ci sie rozreguluje, bo zamiast 7 dni beda 2 Odpowiedz Link
lukrecja181 Re: Tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakow 24.02.06, 20:04 Chcę zmienić termin wystąpienia miesiączki i taka przerwa by mi odpowiadała Odpowiedz Link
anula36 Re: Tylko dwa dni przerwy między kolejnym opakow 24.02.06, 20:37 to w ogole odpusc przerwe- tabletki anty to nie cukierki. Odpowiedz Link
olenka.k Owszem 24.02.06, 21:09 ja tak zrobiłam - postapiłam zgodnie z tym co doradziła w takiej sprawie ulotka i zgodnie z ulotka : pierwszego dnia krwawienie (raczej lekkie) a potem plamienia kilka dni (chyba 2). Pozdrawiam! ps.To nie jest kombinowanie, tylko normalny sposób "bez konsekwencji" (cytuję za ulotką). Odpowiedz Link
olenka.k Re: Owszem 25.02.06, 15:38 Ulotka Regulonu jest kiepska, żeby nie powiedzieć gorzej, ale ja poprosiłam mojego lekarza o jakieś dodatkowe materiały na jego temat i wręczył mi niedużą książeczkę na temat tych tabletek i antykoncepcji w ogóle, wydany przez Gedeon Richter- zapewne jakiś folder reklamowy wydany przez producenta. Odpowiedz Link