olkaaaa Re: pigułki a odchudzanie 01.04.06, 19:33 no własnie czy do woli można sie odchudzac czy normalnie działają proszki głupie pytanie ale mnie to zastanawia Odpowiedz Link
magdaksp Re: pigułki a odchudzanie 01.04.06, 20:54 ja sie odchudzam normalnie i nie ma zadnych skutkow ubocznych Odpowiedz Link
lola1231 Re: pigułki a odchudzanie 02.04.06, 06:55 uważaj na metody odchudzania powodujące wymioty lub biegunke - zawsze jest ryzyko ze tabletka sie nei wchłonie. a jak odchudzanie polega na niejedzeniu, to dbaj zeby coś zjeść jak bierzesz tabletke. przy jedzeniu lek się lepiej wchłania. Odpowiedz Link
magdaksp Re: pigułki a odchudzanie 03.04.06, 02:07 nie nazwalabym diet powodujacych wymioty czybiegunke odchudzaniem pozatym nie slyszalam otakich .ja oczywiscie mam na mysli ograniczenie jedzenia wjakims tam stopniu Odpowiedz Link
lola1231 Re: pigułki a odchudzanie 03.04.06, 10:35 istnieją metody powodujące utratę wagi ciała poprzez odwodnienie organizmu. środki powodujących odwodnienie działają na zasadzie wywoływania biegunki. Odpowiedz Link
malasheep Re: pigułki a odchudzanie 05.04.06, 11:14 hmm, co do wymiotów, to oczywiscie wiadomo, o jaki "odchudzanie" chodzi, ale co do biegunek, to sie nie moge z Toba zgodzic, są srodki wspomagające, wywolujące biegunki, chocby wiekszosc tych herbatek odchudzających; jakie ja meczarnie przezywalam, jak je stosowalam (jakies 5 lat temu, moze sie juz ich dzialanie zmienilo), ciagle bol brzucha, od ubikacji na dluzej odejsc nie dalo rady Odpowiedz Link