Dodaj do ulubionych

pigułki a odchudzanie

01.04.06, 19:32
Obserwuj wątek
    • olkaaaa Re: pigułki a odchudzanie 01.04.06, 19:33
      no własnie czy do woli można sie odchudzac czy normalnie działają proszki
      głupie pytanie ale mnie to zastanawia
      • magdaksp Re: pigułki a odchudzanie 01.04.06, 20:54

ja sie odchudzam normalnie i nie ma zadnych skutkow ubocznych
      • lola1231 Re: pigułki a odchudzanie 02.04.06, 06:55
        uważaj na metody odchudzania powodujące wymioty lub biegunke - zawsze jest
        ryzyko ze tabletka sie nei wchłonie. a jak odchudzanie polega na niejedzeniu,
        to dbaj zeby coś zjeść jak bierzesz tabletke. przy jedzeniu lek się lepiej
        wchłania.
        • magdaksp Re: pigułki a odchudzanie 03.04.06, 02:07

nie nazwalabym diet powodujacych wymioty czybiegunke odchudzaniem pozatym nie slyszalam otakich .ja oczywiscie mam na mysli ograniczenie jedzenia wjakims tam stopniu
          • lola1231 Re: pigułki a odchudzanie 03.04.06, 10:35
            istnieją metody powodujące utratę wagi ciała poprzez odwodnienie organizmu.
            środki powodujących odwodnienie działają na zasadzie wywoływania biegunki.
          • malasheep Re: pigułki a odchudzanie 05.04.06, 11:14
            hmm, co do wymiotów, to oczywiscie wiadomo, o jaki "odchudzanie" chodzi, ale co
            do biegunek, to sie nie moge z Toba zgodzic, są srodki wspomagające, wywolujące
            biegunki, chocby wiekszosc tych herbatek odchudzających; jakie ja meczarnie
            przezywalam, jak je stosowalam (jakies 5 lat temu, moze sie juz ich dzialanie
            zmienilo), ciagle bol brzucha, od ubikacji na dluzej odejsc nie dalo rady tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka