olimpia_b81 26.11.07, 15:28 witam,czy ktos slyszal o tych tabletkach? biore je w UK ale wiem,ze mozliwe ze jest polski ich odpowiednik, moze ktoras z was moze cos mi o nich napisac? z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Loestrin 30?? 26.11.07, 21:12 w olsce nie ma zadnych pigułek z norethindronem, czyli nie ma odpowiednika Odpowiedz Link
olimpia_b81 Re: Loestrin 30?? 26.11.07, 21:29 dziekuje pytanie jeszcze: a czemu nie ma? Odpowiedz Link
myszoskoczek100 Re: Loestrin 30?? 26.11.07, 22:48 wlasnie, tez to biore i sama nie wiem, 2 tygodnie i chyba powinnam zmienic niby to dopiero poczatek ale ciagle mnie cos boli, kreci sie w glowie i nogi sa 3 razy grubsze Odpowiedz Link
agusja Re: Loestrin 20 29.12.07, 16:06 tez mieszkam w uk i dostalam takie.zasadniczo zdecydowalam sie na ten krok(tablety antykoncepcyjne)z powodu okropnie bolesnych miesiaczek.I 4 dni zaczal mi sie okres i 4 dni temu zaczelam te tabletki i co sie stalo?no wiec boli mnie jeszcze bardziej (szczegolnie jak chodze)i to juz od 4 dni!!! ((Czy to tylko takie skutki uboczne zwiazane z peirwszym opakowaniem czy ogolnie te tabletki sa beznadziejne? Co sadzicie o Marvelon bo czytalam tu i owdzie dobre opinie.Slyszalam tez o tabletkach ponoc dobrych ale nie pamietam nazwy,zaczyna sie na H pozdrawiam Odpowiedz Link