kitka88 16.06.08, 13:35 Czy tribiotyk obniża skuteczność regulonu? Używałam go przez kilka dni punktowo i nie wiem czy mam się już martwić;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: tribiotyk 16.06.08, 16:06 Radze pomyslec .... jak masc moze oslabic dzialanie tabletek? Przepraszam, czy tabletki to typowe zabezpieczenie idiotek? Bo czseto pytania sa na poziomie absurdu. Odpowiedz Link
kitka88 Re: tribiotyk 16.06.08, 16:17 Nie prosiłam o ocene tego czy jestem idiotką czy nie tylko o odpowiedz na pytanie. Jak nie chcesz pomóc to co pleciesz jęzorem! Odpowiedz Link
fabiankaa Re: tribiotyk 16.06.08, 22:16 Moj wpis byl odpowiedzią, idiotko. Jelsi nie potrafisz tego zrozumiec - to moze zacznij lykac dropsy zamiast hormonów, bo zeby zazywac tabletki antykoncepcyjne - nalezaloby miec choc jedną szarą komórke. Odpowiedz Link
saba76 Re: tribiotyk 16.06.08, 19:59 to jakaś paranoja Maść nie działa na hormony, jej działanie jest miejscowe, to że ma trzy szczepy antybiotyku o niczym nie świadczy.Podkreślam DZIAŁA MIEJSCOWO Odpowiedz Link
kitka88 Re: tribiotyk 16.06.08, 22:38 Odpierdolcie sie ode mnie! Ginekolog powiedziala mi że mam uważać na maści z antybiotykiem od dermatologa to pytam........ Łatwo oceniac innch... spojrzcie jedna z drugą na siebie a potem oceniajcie... Odpowiedz Link
fabiankaa Re: tribiotyk 16.06.08, 22:43 Jak sie mamy odpierdolic, skoro sama zaczynasz durny temat? Jak masz watpliwosci - poczytaj ulotke albo "zapytaj lekarza lub farmaceute". A ginekolog moze kazala ci uwazac na leki doustne od dermatologa. Bo jesli kazal ci uwazac na masci - to lepiej zmien ginekologa. Odpowiedz Link
saba76 Re: tribiotyk 17.06.08, 13:00 oj dziewczyno dziewczyno kultury ci brakuje Masci dermatologiczne moga zawierać sterydy ( są one raczej na recepte). Sterydy przenikają do krwoobiegu i o to może chodziło ginekologowi. Tribiotyk ma tylko działanie miejscowe i o ile pamiętam ulotkę nie ma stwierdzonej interakcji z innymi lekami. Odpowiedz Link
dziubasekk Re: tribiotyk 17.06.08, 14:24 Elocomu(zawiera sterydy) używam od nie pamiętam kiedy i nikt nigdy mi nie powiedział,że od tego można w ciążę zajść Przy pigułkach oczywiście. Chyba bym się cała musiała tym wysmarować, żeby miało to jakiś wpływ Odpowiedz Link
saba76 Re: tribiotyk 17.06.08, 17:28 ja tylko przypuszczam co mial na myśli ginekolog autorki wątku Odpowiedz Link