Dodaj do ulubionych

LE MERIDIEN MAKADI BAY

IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 10:11
Kto może mi coś napisać o tym hotelu. Bardzo prosze o jakieś informacje od
kogoś kto tam był. Mam wykupione w tym hotelu bungalowy typu dune.
Jestem ciekawa jaką tam maja opcje ALL inc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.era.pl 19.05.04, 11:47
      bardzo dobry wybor! Hotel fantastyczny, z wyjatkiem czesci Garden ktora ma
      standard naszego schroniska gorskiego. Reszta naprawde na najwyzszym poziomie.
      Swietne jedzenie - robione pod europejskie. zajecia dla maluchow, windsurfing
      na plazy, sama plaza dluga i piaszczysta, darmowe lezaki i reczniki. Wrocilam
      zachwycona. szczerze polecam.

E.
      • Gość: jo Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 17:32
        cześć. troszkę przesadziłaś z tym schroniskiem. faktem jest że częśc garden nie
        zasługuje na pełne 5 gwiazdek, ale wcale nie jest taki zły: klima indywidualna
        jest, lodówka jest, tv sat jest, pokoje czyste ładnie urządzone z balkonami.
        ja im daje 4 -4,5*. Byłem widziałem. Pozdrawiam
    • Gość: Ewa Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.era.pl 19.05.04, 11:49
      Aha - opcja all inclusive sie nie kalkuluje
      • Gość: bibbik Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 12:08
        Ja mam już opcje all inc. wykupioną, zmartwiłam sie tylko gdy czytałam tutaj na
        forum ze przy plaży trzeba za coś do zjedzenia płacić 50%. Wiesz moze czy lód
        do napoji robiony jest z wody mineralnej i czy można poprosić o zamkniętą
        butelke do pokoju?
    • Gość: mibbik Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.icpnet.pl 24.05.04, 15:01
      jade do tego hotelu 03 czerwca, z warszawy, czy ktoś też się tam wybiera w tym
      terminie?
      • Gość: andi Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.kim.pl / *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 15:05
        ja lecę 8 lipca z katowic 2+ 12 letni młodzieniec .A może ktoś jeszcze
    • gosik9 Dla zainteresowanych 01.09.04, 14:37
      www.szc.pl/prasa/nieuczciwa_Triada.html
      • o92 Re: Dla zainteresowanych 01.09.04, 23:36
        ale się gościu obudziles :)))) temat wałkowany przez Rzeczpospolitą na początku
        chyba maja :)))))
        Ja byłem w Le Meridien ze znajomymi na przełomie maja i czerwca. I było
        REWELACYJNIE. Ale to nie miejsce na opisy - wszystko opisane zostało na forum
        "Egipt-hotele". Koniec topiku dla mnie.
        Poz. o92.
    • Gość: czarnula Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: 217.17.44.* 01.09.04, 14:50
      witam!
      nie bylam w tym hotelu ale na oko jest fajny.Bylismy tam po ludzi jadac na
      wycieczke.Daleko do centrum Hurghady ok 30 km osobiscie nie wybaralabym tego
      hotelu tylko ze wzgledu na odleglosc.Do okolo tylko pustynia.Ale nie bede psuc
      opnii bo jak pisalam nie bylam.
      Pozdrawiam wszystkich ktorzy wrocili z Egiptu
    • Gość: Stiwi Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:30
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8262633&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka