Gość: bibbik IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 10:11 Kto może mi coś napisać o tym hotelu. Bardzo prosze o jakieś informacje od kogoś kto tam był. Mam wykupione w tym hotelu bungalowy typu dune. Jestem ciekawa jaką tam maja opcje ALL inc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.era.pl 19.05.04, 11:47 bardzo dobry wybor! Hotel fantastyczny, z wyjatkiem czesci Garden ktora ma standard naszego schroniska gorskiego. Reszta naprawde na najwyzszym poziomie. Swietne jedzenie - robione pod europejskie. zajecia dla maluchow, windsurfing na plazy, sama plaza dluga i piaszczysta, darmowe lezaki i reczniki. Wrocilam zachwycona. szczerze polecam. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 17:32 cześć. troszkę przesadziłaś z tym schroniskiem. faktem jest że częśc garden nie zasługuje na pełne 5 gwiazdek, ale wcale nie jest taki zły: klima indywidualna jest, lodówka jest, tv sat jest, pokoje czyste ładnie urządzone z balkonami. ja im daje 4 -4,5*. Byłem widziałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.era.pl 19.05.04, 11:49 Aha - opcja all inclusive sie nie kalkuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibbik Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 12:08 Ja mam już opcje all inc. wykupioną, zmartwiłam sie tylko gdy czytałam tutaj na forum ze przy plaży trzeba za coś do zjedzenia płacić 50%. Wiesz moze czy lód do napoji robiony jest z wody mineralnej i czy można poprosić o zamkniętą butelke do pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mibbik Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.icpnet.pl 24.05.04, 15:01 jade do tego hotelu 03 czerwca, z warszawy, czy ktoś też się tam wybiera w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.kim.pl / *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 15:05 ja lecę 8 lipca z katowic 2+ 12 letni młodzieniec .A może ktoś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
gosik9 Dla zainteresowanych 01.09.04, 14:37 www.szc.pl/prasa/nieuczciwa_Triada.html Odpowiedz Link Zgłoś
o92 Re: Dla zainteresowanych 01.09.04, 23:36 ale się gościu obudziles :)))) temat wałkowany przez Rzeczpospolitą na początku chyba maja :))))) Ja byłem w Le Meridien ze znajomymi na przełomie maja i czerwca. I było REWELACYJNIE. Ale to nie miejsce na opisy - wszystko opisane zostało na forum "Egipt-hotele". Koniec topiku dla mnie. Poz. o92. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnula Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: 217.17.44.* 01.09.04, 14:50 witam! nie bylam w tym hotelu ale na oko jest fajny.Bylismy tam po ludzi jadac na wycieczke.Daleko do centrum Hurghady ok 30 km osobiscie nie wybaralabym tego hotelu tylko ze wzgledu na odleglosc.Do okolo tylko pustynia.Ale nie bede psuc opnii bo jak pisalam nie bylam. Pozdrawiam wszystkich ktorzy wrocili z Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: LE MERIDIEN MAKADI BAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8262633&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś