czarnabiedronka 12.08.08, 21:49 Czy tabletki z liści senesu mają wpływ na skuteczność tabletek anty? Dodam,że nie miałam biegunki,jednak zastanawiam się ,czy one nie utrudniają wchłaniania tabletek...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: Senes a yasminelle 12.08.08, 22:05 Jak na moje - lepiej nie ryzykowac. Ewentualnie pic senes kilka godzin po zazyciu tabletki. A najlepiej nie pic senesu - tylko rozleniwia jelita. Odpowiedz Link
czarnabiedronka Re: Senes a yasminelle 12.08.08, 22:54 to był senes w tabletkach...wzięłam jedną tabl. 2 godziny po połknięciu yasminelle. Teraz nie wiem czy jestem zabezpieczona czy nie. Nie miałam biegunki,ale pewnie mogło sie coś źle wchłonąć. Jeśli nie jestem zabezpieczona to jak długo? Odpowiedz Link
doral2 Re: Senes a yasminelle 13.08.08, 08:39 czytałaś ulotkę?? od senesu i od yasminelle?? czy gdzieś tam jest coś o wpływie senesu na działanie antykoncepcyjne yasminelle?? czy gdzieś tam jest coś o złym wchłanianiu?? puk-puk w czółko... Odpowiedz Link