columb 17.02.04, 17:49 Witam! Czy nastał czas na spotkanie klubowe? Fajnie bylo by pogadac przy piwko o PRZYGODACH PS :) Dyskusje uwazam za rozpoczeta! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stonka69 Zależy skąd jesteśmy. 17.02.04, 17:51 Proponuję by każdy dał informację o miejscu zamieszkania. Ja warszawa i to Śródmieście a dokładnie Muranów a dokladnie koło Ronda babka :) Odpowiedz Link Zgłoś
biuralistka Re: Zależy skąd jesteśmy. 17.02.04, 17:58 Może jest ktoś spoza Warszawy, co? Proponuję Łódź :)) Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: Zależy skąd jesteśmy. 17.02.04, 21:27 A może w Gdańsku? ;-) Albo wiosna w Jerzwaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
biuralistka Re: Zależy skąd jesteśmy. 17.02.04, 21:58 Jak nic telekonferencja nam się kroi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Zależy skąd jesteśmy. 17.02.04, 22:28 Możemy się umówić na czata (ale jak jest forum to po co czat, bezsensu) Poprzednie zloty Nienackofanów organizowane przez ZNHP (www.nienacki.art.pl) organizowane były w Jerzwałdzie, a odwiedziny domu Nienackiego i jego grobu to gwóźdź programu. Mi jest to na ręke, zawsze bliżej niż do Wa-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
april02 Re: Zależy skąd jesteśmy. 24.02.04, 15:04 Cześć. Ty też tutaj? :) Mamy chyba wspólne upodobania literaturowe. Jak się jeszcze okaże, że czytywałaś Anię z Zielonego Wzgórza i Jezycjadę, to... Sama nie wiem :))) Pozdrowienia i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Zależy skąd jesteśmy. 18.02.04, 11:35 Jest ktos spoza Warszawy :)), z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
columb Re: Zalezy skad jestesmy. 18.02.04, 12:23 Witam z Wrocławia! Oczywiście proponuje Wrocław- jest prawie w centrum Polski :P Odpowiedz Link Zgłoś
awroblewski1 Proponuję Jerzwałd 18.02.04, 13:00 Jak można zauważyć, forumowicze są zupełnie z różnych miast i spotkanie w jednym z nich (np. Warszawa) faworyzowałoby ludzi z jednego miejsca. Proponuję więc neutralny Jerzwałd. Tylko może jak się trochę ociepli... Bo teraz to jest troszeczkę za zimno. Tak na marginesie jestem z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
mel74 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 18.02.04, 13:48 Najlepsze byłoby miejsce w centralnej Polsce, czyli w Łodzi skąd pochodził autor. A gdzie on w Łodzi właściwie mieszkał? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 18.02.04, 14:02 jestem za warszawa teraz, a jak sie okaze, ze jestesmy fajni - to rozszerzymy zlot na caly kraj. w Warszawie wybierzemy prezesa, skarbnika i sekretarza, generalnie wladze, a potem pojedziemy na prowncje, he he he :) to zart oczywiscie, ale za zlotem jestem jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 18.02.04, 16:03 Mój głos na Jerzwałd. A co do postu Piżmaka - rade forum możemy wybrać na forum, tylko jaką metodą - kulkami, przez aplauz że wszyscy są za czy przez podniesienie rąk? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 18.02.04, 23:33 Ja proponuję metodę troszkę inną - pełna demokracja. Decyduje ilość postów. Ale oczywiscie prezesem zostaje admin (przecież to uczciwe, prawda?) Pozdrawiam z Łodzi, Krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
turek123 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 27.02.04, 15:57 pizmak31 napisała: > jestem za warszawa teraz, a jak sie okaze, ze jestesmy fajni - to rozszerzymy > zlot na caly kraj. w Warszawie wybierzemy prezesa, skarbnika i sekretarza, > generalnie wladze, a potem pojedziemy na prowncje, he he he :) to zart > oczywiscie, ale za zlotem jestem jak najbardziej. Dołączam się do opcji "warszawskiej" - Kabaty - kiedy więc się widzimy? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.1979 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 16.08.04, 19:49 Skoro wszyscy jestesmy tak rozrzuceni, to moze chociaz uda sie spotkac tym z Warszawy? Moze w przyszla srode, 25.08, o 18 wieczorem??? jak sie zbiora chociaz ze 3 osoby, to juz bedzie cos. PS. Ja z Ochoty, ale spotkajmy sie gdzies w Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
lou24 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 18.02.04, 17:20 widze, ze gros ze stolicy ja jestem przedstawicielka trojmiejskiej czesci fanklubu Odpowiedz Link Zgłoś
mel74 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 18.02.04, 18:01 Jerzwałd byłby dobry ale niektórzy moga miec tam za daleko. Jako łodzianin proponuje Łódź bo w tym mieście autor się urodził a na czas spotkania proponuję dzień jego urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 18.02.04, 23:34 Dla mnie Łódź też może być... To piękne miasto. Tylko ktoś wie, gdzie mieszkał w Łodzi Nienacki? Pozdrawiam, Krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
april02 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 23.02.04, 08:44 A może Poznań? Pewnie i tak nie przejdzie, ale zawsze warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-72 Moryń 23.02.04, 15:14 Proponuje Moryń. Dlaczego? Jest ładnie, fajnie i pewnie nikt z Was tam jeszcze nie był. A PS był!!! A w jakiej części i co tam robił to zagadka ;-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Moryń 23.02.04, 18:29 "Księga Strachów". Rozbili namio nad jeziorem Morzycko. Odpowiedz Link Zgłoś
t-72 Re: Moryń 23.02.04, 19:37 No widzicie :-) Jest jezioro, kiełbaski, piwko :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Moryń 25.02.04, 19:32 Jest też: "wielka żaba, żaba jak pół draba" i legenda o wielkim raku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 25.02.04, 20:19 warto się zastanowić jaki byłby cel takiego spotkania. nie sądzę, że celem wszystkich jest piwno od rana do wieczora. więc może posłużyć się przykładem pomocników PS i zorientować się w ciekawych "impresach" typu wykopaliska archeologiczne lub antropologiczne, lub też różnego rodzaje pomoce społeczne przy zabytkach. Jakiś czas temu czytałem książkę R. Wójcika o poszukiwaniach bursztynowej komnaty w Pasłęku. W książkach W. Antkowiaka można poczytać o innych tego typu akcjach. Może zorientować się w tego typu akcjach i tam się spotkać - spędzić trochę czasu na przyjemnym z porzytecznym, a wieczorkiem piwko, kiełbaski itp.... Miłośnikom książek Nienackiego muszą być takie klimaty miłe inaczej nie byliby to miłośnicy PS... Odpowiedz Link Zgłoś
biuralistka Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 25.02.04, 21:05 Od razu poznać Fana :) No bo co powiedziałby Pan Tomasz, gdybyśmy tylko na piwo i kiełbaski się umówili? ;) Ja jestem za, bo tej opcji jeszcze nie przerabiałam, a przecież na początku każdy z nas myślał o własnym wkładzie w dziedzinę archeologii czy historii sztuki :)) Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 29.02.04, 20:05 Calkowicie sie zgadzam. Tylko z racji zamieszkiwania BARDZO daleko dolaczyc moglabym sie dopiero na przelomie lipca i sierpnia... :( Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 26.02.04, 02:36 > z porzytecznym, a wieczorkiem piwko, kiełbaski itp.... oczywiście "pożytecznym"... Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 01.03.04, 23:06 Łódź po raz trzeci chyba? To jak, przyjedziecie chyba jednak do centralnej Polski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Kiedy i gdzie się spotkamy? 17.08.04, 20:16 Ale dawno tu nie pisałem :) Padła już propozycja Warszawy... Ja bym zaproponował jednak Łódź. Kto tutaj poza mną jest z Łodzi? Propozycja ta w tym wątku padła chyba ze 4 razy, więc może chociaż łódzcy Panosamochodzikomani się spotkają w Łodzi? Terminu nie proponję, bo nie wiem jaki będzie odzew. pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
syswia no i co, spotkaliscie sie? 19.11.04, 14:18 tak sie tylko pytam z ciekawosci:))) bo mi troche daleko do Polski...:( Odpowiedz Link Zgłoś