ignatz 18.02.02, 16:09 Ewentualnie Iain M. Banks. Czy ktos czytal jego ksiazki? Ja czytalem wszystkie, jakie wyszly po polsku i po prostu je uwielbiam - sa takie niesamowicie chore, ten koles powinien sie leczyc! A Wy, co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lokomo Re: Iain Banks IP: *.acn.waw.pl 19.02.02, 16:18 a co ,dokladnie czytales? i co wlasciwie zostalo wydane po polsku? bo ja,to czytalem sporo jego fantastyki.... b.dobre..... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Iain Banks 20.02.02, 13:12 Most, Stapajac po szkle, Fabryka os, Uwiklanie, Ulica Czarnych Ptakow, Gracz. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Iain Banks 20.02.02, 13:17 Most, Stapajac po szkle, Fabryka os, Uwiklanie, Ulica Czarnych Ptakow, Gracz. Odpowiedz Link Zgłoś
trotula Re: Iain Banks 21.02.02, 01:30 Ja czytałam tylko Fabrykę Os, pierwszy raz w oryginale, bo mi wykładowca polecił (powiedzial "wiem, że ci się spodoba") i zostałam zabita! Nie wiem, czy chcę przeczytać coś jeszcze Banksa, bo 'Fabryka' jest dla mnie arcydziełem, i boję się, że reszta nie dorówna. Wracam do tej książki zwłaszcza w jasne, chłodne październikowe dni i zawsze potem mam ochotę być takim ponurym i pomysłowym dzieciakiem i włóczyć się gdzieś, i mieć taki swój świat, jaki miał Frank. Ech, niesamowitość! Odpowiedz Link Zgłoś
trotula Re: Iain Banks 21.02.02, 01:32 Ja czytałam tylko Fabrykę Os, pierwszy raz w oryginale, bo mi wykładowca polecił (powiedzial "wiem, że ci się spodoba") i zostałam zabita! Nie wiem, czy chcę przeczytać coś jeszcze Banksa, bo 'Fabryka' jest dla mnie arcydziełem, i boję się, że reszta nie dorówna. Wracam do tej książki zwłaszcza w jasne, chłodne październikowe dni i zawsze potem mam ochotę być takim ponurym i pomysłowym dzieciakiem i włóczyć się gdzieś, i mieć taki swój świat, jaki miał Frank. Ech, niesamowitość! Odpowiedz Link Zgłoś
trotula Re: Iain Banks 21.02.02, 01:32 Ja czytałam tylko Fabrykę Os, pierwszy raz w oryginale, bo mi wykładowca polecił (powiedzial "wiem, że ci się spodoba") i zostałam zabita! Nie wiem, czy chcę przeczytać coś jeszcze Banksa, bo 'Fabryka' jest dla mnie arcydziełem, i boję się, że reszta nie dorówna. Wracam do tej książki zwłaszcza w jasne, chłodne październikowe dni i zawsze potem mam ochotę być takim ponurym i pomysłowym dzieciakiem i włóczyć się gdzieś, i mieć taki swój świat, jaki miał Frank. Ech, niesamowitość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bests Re: Iain Banks IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 14:18 ignatz napisał(a): > Most, Stapajac po szkle, Fabryka os, Uwiklanie, Ulica Czarnych Ptakow, Gracz. Gracza czytalam , ale Dostojewskiego. Zachęcona przez Ciebie chciałam przeczytać, niestety nie było zaproponowanych książek ani w biblitece ani w księgarni,w moim mieście.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
trotula Re: Iain Banks 21.02.02, 01:33 Ja czytałam tylko Fabrykę Os, pierwszy raz w oryginale, bo mi wykładowca polecił (powiedzial "wiem, że ci się spodoba") i zostałam zabita! Nie wiem, czy chcę przeczytać coś jeszcze Banksa, bo 'Fabryka' jest dla mnie arcydziełem, i boję się, że reszta nie dorówna. Wracam do tej książki zwłaszcza w jasne, chłodne październikowe dni i zawsze potem mam ochotę być takim ponurym i pomysłowym dzieciakiem i włóczyć się gdzieś, i mieć taki swój świat, jaki miał Frank. Ech, niesamowitość! Odpowiedz Link Zgłoś