Gość: Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 15:05 Ksiązka jest po prostu cool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka :) Re: Dziewczyny się zak...ą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:09 Nie czytałam jeszcze tej książki ... Ale wydaje sie bardzo interesująca ... Jak na razie pochlonieta byla powiesiami Meg Cabot ( lub Jenny Caroll ). Ale to ksiązke postanowiłam przeczytać ... A tak w ogole ktoś mogby napisać jakiś poradnich dla Nas nastolatek o tym jak sobie radzic jak jestesmy zakochane , czy to szczesliwe czy nie ... Czasem kompletnie nie wiem jak sie zachowac w pewnej sytlacji ... ( np. pierwsza randka lub pocalunek ) i potem przez to duzo troracimy ... Apeluje niech ktoś kto to już ma za soba i ma jakies doswiadczenie napisze poradnik dla zakochanych nastolatek !! Odpowiedz Link Zgłoś
clevera Re: Dziewczyny się zak...ą 17.07.04, 16:19 Sa juz takie poradniki, nawet cale mnostwo. Chociazby z serii "Balsam dla..." i tam Dla duszy nastolatka lub Dla duszy zakochanej. Popytaj w ksiegarniach lub bibliotekach, na pewno podsuna ciekawe tytuly.:)) Odpowiedz Link Zgłoś