Gość: krzywastopka IP: *.adsl.hansenet.de 29.03.04, 19:10 Najpiekniejsza ksiazka, ktora w zyciu przeczytalam\lem to ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Babsi_22 Re: tytuly IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 29.03.04, 19:13 nie zadawaj takich trudnych pytan:( (zastanowie sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: tytuly IP: 195.116.43.* 30.03.04, 09:54 > Najpiekniejsza ksiazka, ktora w zyciu przeczytalam\lem to ... 'Pan Balcer w Brazylii' - cudowna po prostu cudowna rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: tytuly 30.03.04, 11:15 Gość portalu: chichot napisał(a): > > Najpiekniejsza ksiazka, ktora w zyciu przeczytalam\lem to ... > > 'Pan Balcer w Brazylii' - cudowna po prostu cudowna rzecz! To może zechcesz mnie poinformować, czy on z tej Brazylii wrócił? Takie pytanie zadała pewna pani profesor na egzaminie z historii literatury polskiej Wojciechowi Młynarskiemu. A oto jego odpowiedź: "Nie wiem, ale Jaś nie doczekał". Pani profesor sroga była, owszem, ale poczucie humoru jednakowoż miała. A ja do tej pory nie wiem, bo też nie przeczytałam, choć powinnam, mea culpa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: tytuly IP: 195.116.43.* 30.03.04, 11:37 > > 'Pan Balcer w Brazylii' - cudowna po prostu cudowna rzecz! > To może zechcesz mnie poinformować, czy on z tej Brazylii wrócił? Takie pytanie > > zadała pewna pani profesor na egzaminie z historii literatury polskiej > Wojciechowi Młynarskiemu. A oto jego odpowiedź: "Nie wiem, ale Jaś nie > doczekał". Pani profesor sroga była, owszem, ale poczucie humoru jednakowoż > miała. A ja do tej pory nie wiem, bo też nie przeczytałam, choć powinnam, mea > culpa... nie pamietam,bylem zbyt wzruszony... zreszta,czy to wazne? ale mozesz sprawdzic sama: gim4.bci.net.pl/biblteka/autor014/text0231.html ---- ...Co tam Niemcowi dowierzać bestyi! Niemiecka wiara a kocia - to jedno!- Wtem druga: - Gorszy je Niemiec od żmiji. A to my latoś chudziznę tę biedną Przedali Szwabom od Mławy, to wszytek Grosz nam się rozlazł! Nic nie szedł w pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś