Gość: kitol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 15:32 Było już o książkach depresyjnych więc może na wiosnę poszukajmy książek wesołych, radosnych, z nadzieją? Poszukajmy czegoś o tym, że życie jest piękne. Bardzo Was proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotkamarkotka Re: ksiązki radosne 08.04.04, 13:36 Szukam,szukam i nie moge znalezc jakies ksiazki,ktora jest radosna.Chyba ze komedie,cos z Chmielewskiej,ale trudno mowic tu o radosci zycia,to tylko komedie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitol Re: ksiązki radosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 09:19 chyba jest z nami naprawdę źle... w końcu ja sam niczego nie poleciłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotkamarkotka Re: ksiązki radosne 09.04.04, 09:55 Mysle,ze ksiazki przy ktorych sie smieje sa radosne.Np Kariera Nikodema Dyzmy.Ksiazka do smiechu,jednoczesnie daje nam do zrozumienia ile zalezy od przypadku...i to powinno byc posieszajace..moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitol ups IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:21 przepraszam - nie widziałem tego wątku Ale przynajmniej wróciła moja wiara :) Czyli, że są radosne książki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noida Re: ups IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 10:49 Już ja coś wymyślę! 1. A. A. Milne "Dwoje ludzi"- afirmacja radosnego życia! 2. Amos Oz "Nie mów Noc"- może nie radosna, ale pocieszająca. 3. Jane Austen "Duma i uprzedzenie"- niby romans, ale taki bardziej przekonujący. Na razie tyle. Ale pomyślę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: ksiązki radosne 09.04.04, 12:01 James Herriot "Wszystkie stworzenia małe i duże" - siedem części pod różnymi tytułami Zawsze uważałam "Dzieci z Bullerbyn" za niezmiernie pocieszające:)) Odpowiedz Link Zgłoś