Dodaj do ulubionych

Powieść "Singiel"

27.11.10, 22:04
Zapraszam na strone autorską www.rebizant-siwilo.pl
Po wielu przeciwnościach autorce udało się ostatecznie wydać debiutancką powieść "Singiel", premiera 2 grudnia, ale książka już dostępna na stronie wydawnictwa.
Czy obecność w Empiku www.empik.com/singiel-rebizant-siwilo-monika,prod59210556,ksiazka-p pomaga w sprzedaży książki czy też niekoniecznie?
Obserwuj wątek
    • nobullshit Re: Powieść "Singiel" 28.11.10, 12:54
      Czyli jednak się udało? Mimo kłopotów z wydawnictwem, o których pisałeś na WiiO. To miło i gratulacje dla żony.

Niemniej - i chociaż piszemy w nagłówku, że "tu można się chwalić" - byłoby fajnie, gdyby chwaliły się osoby, które coś więcej na nasze fora wniosły. Inaczej wygląda to na lekki spam...
      Może zechcielibyście opisać swoje perypetie bardziej szczegółowo? Myślę, że pomogłoby to wielu naszym aspirującym autorom. Dajcie coś z siebie, zanim się zareklamujecie :))

Ad meritum, imho obecność w Empiku na pewno pomaga. Super, że książka tam jest. (Okładka świetna!)
      • skajstop Re: Powieść "Singiel" 28.11.10, 13:05
        Ładna reklama :)

Obecność w empiku pomaga, ale raczej tym półkowym, via empik virtualny niewiele osób kupi.
        • lyngdorf Re: Powieść "Singiel" 29.11.10, 18:38
          Dzięki za uwagi. Akurat w tym miejscu nie zamierzałem uprawiać spamerstwa . Jeżeli tak to zostało odebrane bardzo przepraszam. Otwarta dyskusja na temat problemów wydawniczych byłaby ryzykowna. Niestety wszystko się niemiłosiernie "googla". Nadal jednak będę śledził forum, najlepsze w necie. Jako "spamer" książkowy wiem co mówię. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka