kadwa3 12.01.11, 16:25 najpiekniejsze ksiazki waszego zycia-max dwie moje mistrz i malgorzata bulhakowa niesmiertelnosc kundery moge bez konca do nich wracac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_zlosliwiec Re: the best of x2 12.01.11, 18:00 No dobra, bez Bulhakowa też żyć nie mogę. Na Youtube jest rosyjska wersja filmu. Nie powiem, wciąga bardzo. Ale najgorsze jest wrażenie, że tło jest dramatycznie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: the best of x2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 07:49 1. Co widziały wrony 2. Złodziejka Książek Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica33 Re: the best of x2 13.01.11, 09:46 "Cień Wiatru" - Zafona to na pewno a drugiej książki nie potrafię wybrać, tylko jednej. W głowie mam przynajmniej z 5 pozycji na to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: the best of x2 13.01.11, 13:17 Stephen King "Wielki marsz" po raz pierwszy czytałem książkę przez kilka godzin bez przerwy (w nocy) tylko dlatego, bo nie mogłem się oderwać. Podobnie miałem z inną książką tego autora "Uciekinier" Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: the best of x2 14.01.11, 07:49 "Kolor purpury" "Mistrz i Małgorzata" "Król szczurów" reszty nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś