Dodaj do ulubionych

Nowy ANTYKWARIAT w sieci - tania i dobra ksiazka !

IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 30.04.04, 21:56
Witam wszystkich uczestnikow forum GW i zapraszam do odwiedzin i zakupow w gliwickim antykwariacie "Sowa" - jednym z najstarszych antykwariatow ksiegarskich na Gornym Slasku
www.antykwariat.gliwice.pl/Ksiazki.aspx
Pozdrawiam serdecznie
PS Nowe tytuly uzupelniane sa od wczoraj kazdego dnia - zapraszam do czestych odwiedzin.
Obserwuj wątek
    • Gość: I_A_O S P A M ! IP: *.lnet.pl 30.04.04, 22:24
      S P A M !

Może bym miał inne zdanie, gdyby oferta była ciekawsza ;-)
      • fogg Re: S P A M ! 30.04.04, 22:47
        Nie przesadzaj, nie jest tak źle. Jak na dopiero co zaistnienie w sieci, to i tak OK. W porównaniu z cenami w Krakowie czy we Wrocku już widzę, że są dużo bardziej tani.
        • Gość: Corba_24 Re: S P A M ! IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 03.05.04, 23:03
          A ja tam u nich czasem bywam i mozna znalezc dobre ksiazki
          • Gość: antyspam Re: S P A M ! IP: *.magma-net.pl 03.05.04, 23:21
            A adres internetowy tylko przez przypadek masz taki sam jak antykwariat.
            • Gość: Nu! jest git IP: 212.106.134.* 04.05.04, 12:19
              To jest BARDZO DOBRY antykwariat. Kupiłem tam masę książek.
              Prawdę mówiąc boję sie tam wchodzić, bo zawsze coś kupuję.
              Na przykład z tydzień temu leżał sobie "Albo -Albo", jak gdyby nigdy nic,
              i może dalej leży.

Polecam, bo jest co polecać.
              Nu!
              • Gość: Nu! P.S. IP: 212.106.134.* 04.05.04, 12:39
                Looknałem na ich ofertę na www, i jest myląca, bo oni dopiero wprowadzają dane.
                Mam nadzieję, że niedługo będa mieli tam większośc tego, co jest
                na półkach. No i pocztówki. Pewnie za niedługo też będą.
                Nu!
                • Gość: kustosz zgadzam sie IP: *.muzeum.gliwice.pl 04.05.04, 12:56
                  Zgadzam sie. Kupuje u nich ksiazki od lat i jeszcze sie nie przejechalem.
                  Czesto bywam w Krakowie i mam porownanie. W Gliwicach rownie dobrze, a taniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka