Gość: Justyna IP: 217.153.179.* 01.06.04, 00:29 Ale spotkanie w Teatrze Studio bylo tak nudne, ze to az niewiarygodne! Szkoda, ze wydawnictwo WAB zmarnowalo taka szanse!... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: świadek Rozpacz w Teatrze Studio! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.04, 01:17 Dawno nie byłem na tak nudnym spotkaniu! Coś potwornego. Za takie spotkania powinno się karać. Jak można było zmarnować czas tylu ludzi, a zwłaszcza samego Kertesza, nie mówiąc o zaproszonych. Dlaczego spotkania nie prowadziła Kazia Szczuka. Dopiero wtedy coś by się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hairypizza Re: Kertesz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:44 czulam sie lekko zawstydzona za ta cala "organizacje". wszystko bylo jakies poszarpane i fragmentaryczne, bez zadnego planu, chaotycznie prowadzone. szkoda. na to spotkanie czekalam od paru miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belle Re: Kertesz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:00 Z jedenj strony się cieszę, bo nie mam czego załować, że nie przyjechałam (nie mogłam), a z drugiej strony szkoda.. Dużo ludzi było?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Kertesz w Polsce IP: *.dsl.vianetworks.de 02.06.04, 13:30 Czytalem powiesc Kertesza jakis czas temu. Może więc, bez względu na świętość Nobla, podzielę się z Wami moją refleksją: Jego najsłynniejsza powieść jest też nudna jak flaki z olejem. Gniot! Wcale mi się nie podobała, a śmiertelnie mnie znudziła. Nudne spotkanie, nudny pisarz, nudne książki. Gdzie były te skandynawskie bałwany jak żył Borowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Kertesz w Polsce IP: *.utp.pl 03.06.04, 19:52 szkoda ze tak wybitny krytyk opuscil nasz kraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Kertesz w Polsce IP: *.intern.rnt.de / *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 20:30 Umiesz tylko popluwać na dyskutantów? To niemal konstytutywna cecha tych, którzy zostali. Wyjedź gdzieś, tak dla psychicznej higieny. Podróże kształcą. Odpowiedz Link Zgłoś