qw994 26.11.11, 10:16 Lubicie jego książki? Ja ostatnio przeczytałam "Ludzką skazę" i "Amerykańską sielankę" I tkwię w zachwycie i podziwie dla autora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walpurga Re: Philip Roth 26.11.11, 18:10 a ja "przeciwzycie" (jest tez po polsku). polecam wszystko! walpurga :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: Philip Roth 26.11.11, 20:06 Pare lat temu chetnie go czytalam. Zawsze robil na mnie wrazenie. Ostatnio wole inna literature, ale jakiś czas temu odswieżyłam sobie Konające zwierzę, przed obejrzeniem filmu Elegia. Rozmyslalam o tym potem przez jakis tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Philip Roth 30.11.11, 15:52 no ja o konajacym rozmyslam do tej pory a czytałam kilka miesiecy temu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
florideks Re: Philip Roth 11.12.11, 14:32 lubimy :) "ludzka skaza" genialna "kompleks portnoya" mnie osobiscie troche zniesmaczal ;) ale generalnie ksiazki tego autora to b. dobra literatura. Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_horsemen Re: Philip Roth 11.12.11, 18:32 Lubimy jak najbardziej! "Spisek przeciwko Ameryce" genialny! Odpowiedz Link Zgłoś