Dodaj do ulubionych

zabawnie o psach - szukam

IP: *.111.231.78.static.crowley.pl 30.11.11, 09:45
szukam dla 11-letniej córki zabawnej, dowcipnie napisanej książki o psach - coś w stylu merlin.pl/Pamietnik-grzecznego-psa_Wojciech-Cesarz-Katarzyna-Terechowicz/browse/product/1,875127.html, merlin.pl/Jak-zrozumiec-psa-Czyli-wszystko-co-powinniscie-o-NIM-wiedziec_Martin-Rutter/browse/product/1,925432.html albo merlin.pl/Pies-instrukcja-obslugi-Procedury-operacyjne-wykrywanie-i-usuwanie-usterek-wskazowki_D/browse/product/1,683938.html
dostępne w księgarniach, bo to na prezent

z góry dziękuję za sugestie :)
Obserwuj wątek
    • mutant12 Marley i ja 30.11.11, 09:55
      To jest fajne: merlin.pl/Marley-i-ja-Zycie-milosc-i-najgorszy-pies-swiata_John-Grogan/browse/product/1,703327.html.
    • szarrak Re: zabawnie o psach - szukam 30.11.11, 10:50
      "Marley i ja" bardzo smutno się kończy, ja ryczałam jak bóbr. Poza tym im dalej, tym mniej jest o psie, a więcej o problemach z pracą, przeprowadzkach i kopaniu ogródka... Natomiast w troszkę młodszym wieku uwielbiałam książkę Grabowskiego "Puc, Bursztyn i goście", ale to jest chyba lektura dla III klasy. W każdym razie możesz podrzucić, jeśli jeszcze nie zna :)
      • Gość: Basia-bma Re: zabawnie o psach - szukam IP: *.111.231.78.static.crowley.pl 30.11.11, 11:02
        puc już dawno przeczytany - to nie o taką książkę chodzi, marley i ja to raczej dla dorosłych chyba
        chodzi mi o coś bardziej w stylu wylinkowanych pozycji, ale tego chyba jak na lekarstwo :(
    • Gość: plater -2 Re: zabawnie o psach - szukam IP: *.uznam.net.pl 03.12.11, 06:56
      Kundel nie z tej ziemi, albo pies który nie chciał
      Autor: Gość: plater-2 IP: *.uznam.net.pl 20.10.11, 13:22
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz
      Historia z Przekroju, wczesne lata siedemdziesiąte – "Kundel nie z tej ziemi" (Dog who did not want to be a dog). Historia naprawdę nie z tej ziemi, rzecz dzieje się w latach dwudziestych w Kanadzie, prowincji Saskatchewan miejscowość Saskatoon … Autor opowiadania, ośmioletni chłopiec, kupuje od kogoś szczeniaka, niewiadomej rasy. Pies ma arystokratyczny wygląd więc ojciec chłopca mówi znajomym, że to epagneul księcia Alberta. Okazuje się, że Kundel jest bardzo inteligentny, nieuczony aportuje kaczki. Nawet był zakład, zaaportował wypchaną kaczkę z wystawy, bo nie było niczego innego pod pyskiem...
      Przekrój to drukował we fragmentach, zbierałam te wycinki, ale gdzieś mi przepadły...
      Jakieś namiary ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka