Dodaj do ulubionych

Swiety Mikolaj

12.11.12, 02:48
Dlaczego nie ma prawdziwego Swietego Mikolaja? Marzy mi sie znalesc pod poduszka kilka ksiazek, np : Czas honoru, Grecki skarb, Lot nad kukulczym gniazdem, Pociag widmo do gwiazdy wschodu... Pozostanie to tylko marzeniem.
A co Wy chcielibyscie dostac? Ograniczcie sie jak ja do 4 tytulow :-)
Obserwuj wątek
    • anitas11 Re: Swiety Mikolaj 15.11.12, 13:45
      Zamów sobie te książki w księgarni internetowej (np. atik.pl albo allegro) i Ci przyjdą paczką do domu, prawie jak od św. Mikołaja a potem włóż sobie pod poduszkę i tym samym będziesz mogła spełnić swoje marzenie i "znaleźć pod poduszką kilka książek" ;)) trzeba spełniać marzenia co nie? ;)
      • mersana Re: Swiety Mikolaj 16.11.12, 11:03
        Tak, wlasnie tak robie I tyle kasy juz mi poszlo ze fajnie byloby dostac prezent ( darmowy). Ostatnio kupilam sobie na alledrogo Grecki Skarb I bede musiala niestety przystopowac :-) Jednak Mikolaj to Mikolaj a nie samemu.
        Pozdrawiam
        • michalkosma Re: Swiety Mikolaj 16.11.12, 11:15
          1. Andrzej Sosnowski "Pozytywki i marienbandki"
          2. Henry James "Ambasadorowie"
          3. Roberto Bolano 2666
          4. Bolesław Leśmian "Poezje zebrane" - mam pozostałe tomy, tylko tego, najważniejszego mi brak!!!
    • Gość: Czytelnik Re: Swiety Mikolaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 14:38
      Dlaczego tego typu idiotyczne wątki nie są od razu usuwane?
      • mersana Re: Swiety Mikolaj 18.11.12, 01:08
        A w czym ci ten watek przeszkadza? Nie podoba sie to nie wchodz I nie czytaj.
        • Gość: młoda Re: Swiety Mikolaj IP: *.158.216.170.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.12, 13:08
          Uważam, że to bardzo miły i ciepły wątek.
    • chiara76 Re: Swiety Mikolaj 18.11.12, 14:50
      Mikołaj istnieje, ale przynosi inne prezenty, niż książki;) no, albo mnie:)
      Ja bym chciała tym razem, żeby Mikołaj natchnął wydawców do tego aby wydawali szybciej i odważniej więcej książek na ebookach. Na przykład marzy mi się najnowsza opowieść o JAcku Reacherze, właśnie w formie ebooka...
    • maggorlo Re: Swiety Mikolaj 21.11.12, 11:27
      Jeśli święty czyta forum to ja poproszę o dzieło Campbella "Bohater o tysiącu twarzy"...
    • Gość: ulo Re: Swiety Mikolaj IP: 89.171.136.* 02.12.12, 19:51
      cztery biografie w tym Queen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka