Gość: lew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:05 co myslicie o "Stadzie"Whartona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajsch Re: "Stado"W.Wharton 12.07.04, 18:28 jak cala reszta jego ksiazek bardzo slaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_velvet1 Re: "Stado"W.Wharton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:45 moim zdaniem tylko ignorant moze uznac Stado za slaba ksiazke. moim zdaniem jest wartosciowa i wzruszjaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony myślę że zasadniczo nie różni się od innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:51 stad, jeśli chodzi o instynkt. Odpowiedz Link Zgłoś
soulbrother Bleee 12.07.04, 19:55 Niestety "Stado" nie jest zbyt wyszukaną pozycją w dorobku Whartona, nie podobała mi się, jakś taka CHAmerykańska, za dużo fabuły, akcji, za mało monoliogów wewnętrznych i artyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_velvet1 Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 20:05 a nie uwazasz ze jest ciekawa chocby z tego powodu ze genialnie pokazuje swiat widziany oczami dziecka i oczami doroslego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:58 ...litości...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_velvet1 Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:01 spodziewalam sie kto jak kto ale tak "wyrafinowany"czytelnik jak ty "Stado" skrytykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:20 bla bla bla bla bla bla.....widzę że swietnie mnie znasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: "Stado"W.Wharton IP: *.chello.pl 13.07.04, 21:33 To byla pierwsza ksiazka Whartona ktora przeczytalam.8 lat temu...Boze juz nie bardzo pamietam o czym to bylo...jakies zwierze w klatce...kto mi przypomni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: "Stado"W.Wharton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:16 nie mów tego głośno! w tym wątku ponoć nie wolno;) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: "Stado"W.Wharton 15.07.04, 12:27 To jedyna ksiazka Whartona, ktora mi sie podobala. I to nawet bardzo. Czytalam ja kilka razy, ale w sumie pare lat temu, moze bylam za mloda i podchodzilam do niej bezkrytycznie;)) Czytalam mnostwo innych utworow tego pana, prawie wszystkie w zasadzie, przez dwa nie przebrnelam - 'Werniks' i 'Domek na Sekwanie', pozostale czytalam bo nie mialam nic innego do roboty pewnie. Beznadzieja. Hm.... no musze wrocic do tej ksiazki chyba, ciekawe co teraz na jej temat pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś