Dodaj do ulubionych

"Stado"W.Wharton

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:05
co myslicie o "Stadzie"Whartona?
Obserwuj wątek
    • ajsch Re: "Stado"W.Wharton 12.07.04, 18:28
      jak cala reszta jego ksiazek
      bardzo slaba
      • dakob Re: "Stado"W.Wharton 12.07.04, 19:51
        Napisz lepsza madralo!
    • Gość: blue_velvet1 Re: "Stado"W.Wharton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:45
      moim zdaniem tylko ignorant moze uznac Stado za slaba ksiazke. moim zdaniem
      jest wartosciowa i wzruszjaca
      • Gość: wqrwiony myślę że zasadniczo nie różni się od innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:51
        stad, jeśli chodzi o instynkt.
        • soulbrother Bleee 12.07.04, 19:55
          Niestety "Stado" nie jest zbyt wyszukaną pozycją w dorobku Whartona, nie
          podobała mi się, jakś taka CHAmerykańska, za dużo fabuły, akcji, za mało
          monoliogów wewnętrznych i artyzmu...
          • Gość: blue_velvet1 Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 20:05
            a nie uwazasz ze jest ciekawa chocby z tego powodu ze genialnie pokazuje swiat
            widziany oczami dziecka i oczami doroslego?
            • Gość: pszemcio Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:58
              ...litości...:/
              • Gość: blue_velvet1 Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:01
                spodziewalam sie kto jak kto ale tak "wyrafinowany"czytelnik jak ty "Stado"
                skrytykuje
                • Gość: pszemcio Re: Bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:20
                  bla bla bla bla bla bla.....widzę że swietnie mnie znasz....
    • Gość: dodi Re: "Stado"W.Wharton IP: *.chello.pl 13.07.04, 21:33
      To byla pierwsza ksiazka Whartona ktora przeczytalam.8 lat temu...Boze juz nie
      bardzo pamietam o czym to bylo...jakies zwierze w klatce...kto mi przypomni?
    • __jw Re: "Stado"W.Wharton 13.07.04, 22:51
      Mdli mnie od Whartona. Okropnie...
      • Gość: pszemcio Re: "Stado"W.Wharton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:16
        nie mów tego głośno! w tym wątku ponoć nie wolno;)
    • slotna Re: "Stado"W.Wharton 15.07.04, 12:27
      To jedyna ksiazka Whartona, ktora mi sie podobala. I to nawet bardzo. Czytalam
      ja kilka razy, ale w sumie pare lat temu, moze bylam za mloda i podchodzilam do
      niej bezkrytycznie;)) Czytalam mnostwo innych utworow tego pana, prawie
      wszystkie w zasadzie, przez dwa nie przebrnelam - 'Werniks' i 'Domek na
      Sekwanie', pozostale czytalam bo nie mialam nic innego do roboty pewnie.
      Beznadzieja.
      Hm.... no musze wrocic do tej ksiazki chyba, ciekawe co teraz na jej temat
      pomysle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka